Activ Protect Zeolit - 180 capsule- Bionatura

Activ Protect Zeolit blocheaza si distruge celulele canceroase, intareste sistemu imunitar, distruge celule canceroase maligne, detoxifica si purifica organismul.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

1 Zeolit 125 Ron

Cumpara 3 Zeolit si primesti 1 Zeolit GRATUIT.

Activ Protect Zeolit - 250 capsule- Bionatura Plus

Activ Protect Zeolit

Cantitate Zeolit: 180 capsule, 600 mg/caps

Doza zilnică recomandată de Zeolit: 2 capsule de 2 ori pe zi, înainte de mese cu jumătate de oră.

Produsul Zeolit se păstrează în flacon bine închis, ferit de umiditate şi căldură.

Pentru rezultate semnificative  se recomandă o cură de cel puţin 4 luni/an cu Activ Protect Zeolit.

Zeolit

 Zeolit este un mineral format cu milioane de ani în urmă, rezultat din interacțiunea lavei cu temperaturi ridicați emisă de vulcani și apa de mare. De fapt, semnificația denumirii de zolit este aceea de „piatră care fierbe„. Zeolitul este cunoscut de mii de ani în medicina alternativă indiană, chinezească și rusească, însă a fost oarecum neglijat, pentru ca acum să i se recunoască meritele adevărate. Zeolitul este piatra care distruge celulele canceroase, întărește sistemul imunitar, distruge celulele maligne și detoxifică organismul.

Administrarea zeolitului

 Zeolitul se administrează de regulă sub formă de pulbere fină sau sub formă de capsule. O capsulă poate conține până la 600 mg de zeolit, iar patru astfel de doze zilnice sunt mai mult decât suficiente pentru a preveni bolile. În cazul afecțiunilor deja instalate, se administrează o doză mai mare de zeolit.

Zeolitul previne cancerul

 Zeolitul are capacitatea de a preveni cancerul și a bolilor tumorale, în general. Zeolitul elimină din organism toate substanțele cu potențial cancerigen, stimulează sistemul imunitar și are efecte antitumorale directe. În timpul administrării zeolitului, pentru o mai bună absorbție a acestuia, se recomandă cura cu sucuri proaspete de legume, cereale fierte li mixate și cure de clorofilă. Tratamentele cu zeolit s-au dovedit a fi extrem de eficiente, de-a lungul timpului, pentru a trata și a preveni diferite forme de cancer.

Zeolitul tratează infecții intestinale, gastrite și ulcer

 Infecțiile intestinale sunt tratate cu ajutorul zeolitului deoarece acesta are proprietatea de a normaliza flora bacteriană aintestinului, de a ajuta organismul să lupte cu virușii ce atacă tubul digestiv și de a reduce inflamația intestinului. De asemenea, zeolitul tratează gastrita hiper-acidă și ulcerul gastric, normalizând secrețiile digestive, protejând stomacul.

Zeolitul crește producția de celule ale sistemului imunitar

 Trebuie să știm că sistemul imunitar luptă cu microorganismele pătrunse în organism, le îndepărtează și le distruge. Acest sistem imunitar este alcătuit, conform cercetătorilor din două kilograme de celule și anticorpi, din care 250 de grame trebuie reînnoite zilnic. Alimentația nesănătoasă, stilul de viață dezechilibrat, stresul excesiv, orele puține de somn sau medicamentele pot afecta serios sistemul imunitar. Din remediile naturale eficiente pentru întărirea sistemului imunitar, amintim zeolitul, care crește producția de celule limfocite și macrofage ale sistemului imunitar.

Zeolitul tratează sterilitatea masculină și autismul

 Zeolitul este într-adevăr o piatră minune. Zeolit tratează sterilitatea masculină, ce apare adesea pe pe fondul intoxicării organismului cu substanțe cum ar fi xenoestrogenii, metalele grele, pesticidele, unii aditivi alimentari etc. iar zeolitul este poate cel mai bun remediu pentru a scoate rapid toate aceste toxine din organism.

Studiile recente au arătat ameliorări în cazul persoanelor ce suferă de autism.

Infecțiile virale, intoxicațiile și zeolitul

 Hepatita C poate fi acum tratată mult mai ușor cu ajutorul zeolitului, cu un efect antiviral excelent. Iar intoxicația cu metale grele, precum mangan, mercur ori plumb, poate fi prevenită și tratată cu ajutorul zeolitului, ce le elimină prin scaun. Și intoxicația cu pesticide ce ajung în hrana noastră poate fi tratată cu ajutorul zeolitului.

Precauții la administrarea Zeolitului

 Zeolitul este o piatră miraculoasă, cu puteri extraordinare asupra sănătății însă, deși nu au fost cunoscute efecte adverse ale zeolitului asupra pacienților, nici asupra femeilor insarcinate ori care alaptează, zeolit trebuie consumat cu prudență.

Zeolit, zeolit...dar care ?

este o multime de zeolit pe piața, dar cel mai ieftin pana la f scump, de la zeolit simplu, pana la zeolit cu tot felul de adaugiri.
intrebare, merita dat o suma de bani pe zeolit cu tot felul de adaugiri sau este suficient si un zeolit simplu ?
Grade 

zeolitul si cancerul

Am auzit si eu ca zeolitul ar fi capabil sa amelioreze ceva boli, dar totusi zeolit nu este un panaceu universal. Poti folosi zeolit la detoxifiere, purificare, stiu ca zeolit mai elimina ceva metale grele... dar nu cred ca zeolit vindeca cancerul.
Grade 

zeolit in lupta cu cancer?

Am auzit nenumarate versiuni' cum ca zeolit este un ajutator in boala canceroasa si ca zeolit ar avea ceva efecte benefice. Sunt ceva studii care sa confirme ca zeolit este un adjuvant in cancer?l
Grade 

Zeolit Bionatura plus la promotie ?

Am vazut ca zeolit de la bionatura plus este la promotie. Este adevarat ? Daca cumparam 3 flacoane de zeolit primim un zeolit gratuit ? Aceasta oferta de zeolit este doar de la bionatura sau faceti oferta la toate tipurile de zeolit ?
Grade 

Zeolit de la Bionatura Plus sau Zeolit de la Herbagetica ?

Buna ziua,
Puteti lua Zeolit de la Bionatura Plus sau Zeolit de la Herbagetica sau orice alt tip de zeolit. Ceea ce este important la Zeolit este puritatea. Se pare ca in urma analizelor de laborator Zeolit de la Bionatura este intr-o forma foarte pura.
  • 1 out of 1 people found this review useful.
Grade 

Zeolit de la Bionatura Plus sau Zeolit de la Herbagetica ?

Am văzut ca sunt pe piață f multe feluri de zeolit. Dacia plant are Zeolit, Herbagetica are câteva feluri de Zeolit, Bionatura Plus are Zeolit... Dintre toate cel mai scump zeolit este cel de la Bionatura Plus. Puteți sa imi spuneți dacă are ceva in plus zeolitul de la Bionatura Plus fata de celalalte feluri de zeolit ? De ce asa o diferență mare de preț ?
Spre ex Zeolitul de la Herbagetica are 250 capsule si costa 74 ron http://natura-vie.com/magazin/zeolit/23-zeolit-herbagetica-250-cps.html , iar Zeolitul de la Bionatura Plus are tot 250 capsule dar costa 125 ron
Daca amândouă conțin același zeolit, ce sa aleg ?
Grade 

Scrieţi un comentariu