Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Termeni si conditii

DISPOZITII GENERALE a magazinului "Natura-vie"

Folosirea acestui site (Natura-vie), respectiv înregistrarea unei comenzi, implică: acceptarea de către Dvs. a prezenţilor  termeni si condiţii şi acceptarea de către Dvs. a utilizării adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnică de comunicaţie la distanţă. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor si condiţiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare prealabila. Sunteţi de acord si acceptaţi ca, fără nicio notificare prealabila, putem şterge sau adăuga orice informaţie pe site sau întrerupe orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nicio forma tipul de informaţie pe care îl veţi găsi pe aceste site-uri.

 

INTRODUCERE

Prin prezenta se stabilesc condiţiile de vânzare a produselor din magazinul on-line http://natura-vie.com/magazin/proprietatea Sc Ayurvedic Medica SRL, cu sediul în mun. Iasi, str. Frederich 2B, jud. Iasi, înmatriculata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J22/1207/2013, având cod unic de înregistrare RO 32002204.

COPYRIGHT

Întregul conţinut al site-ului http://natura-vie.com/magazin/(imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date) este proprietatea noastră si al furnizorilor noştri şi este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decât cele expres si legal permise. Extragerea oricăror informaţii urmata de orice utilizare in scop comercial care depăşeşte sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere si fără a avea in prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor si condiţiilor şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se afla in controlul nostru http://natura-vie.com/magazin/nu îşi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduieşte site-ul.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 


FRAUDA 
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.  Nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

 

LEGATURI

http://natura-vie.com/magazin/ nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natura comerciala sau publicitara). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

 

MARCI

http://natura-vie.com/magazin/,garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor www.catalinluca.ro, fără acordul scris al acestuia.

 

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii si orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cat conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura în niciun fel viata privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuala, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lanţ, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile in vigoare http://natura-vie.com/magazin/,are dreptul (dar nu si obligaţia) de a şterge orice astfel de conţinuturi identificate pe site; nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

 

DECLINAREA RESPONSABILITATII a magazinului "Natura Vie"

 

Conţinutul site-ului "Natura Vie" (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, http://natura-vie.com/magazin/nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziţia noastră de către furnizorii fiecărei mărci. Totodata, nu îşi asumă responsabilitatea pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forţă majoră. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

http://natura-vie.com/magazin/nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afişate. Din acest motiv, http://natura-vie.com/magazin/îşi asumă dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii incasati pentru respectiva comanda (daca comanda a fost contractata in alt mod decat cu plata la livrare). http://natura-vie.com/magazin/nu răspunde de eventualele defecţiuni ale produselor cumpărate în cadrul magazinului.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI 

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului http://natura-vie.com/magazin/,in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email:  contact@natura-vie.com.

GRESELI DE TIPARIRE in magazinul "Natura Vie"

http://natura-vie.com/magazin/si furnizorii săi nu işi asuma responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare in ceea ce priveşte preţuri, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse in bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră işi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunţa clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

 

TAXE SUPLIMENTARE

Preţul final plătit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente, http://natura-vie.com/magazin/nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la contact@natura-vie.com.

 

RECLAMATII catre magazinului "Natura Vie"

Reclamatiile dvs privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa de e-mail: a contact@natura-vie.com.

 

CONDITII LEGALE ale magazinului "Natura Vie"

Site-ul http://natura-vie.com/magazin/funcţionează conform prevederilor legale ale Statului Român.

 

DISPOZITII FINALE ale magazinului "Natura Vie"

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare