Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cum cumpar

CUM CUMPAR

 

 

Pentru a comanda prin intermediul magazinului online http://natura-vie.com/magazin/trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

 In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adaugare in Cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

 Dupa ce ati adaugat produsul in cos, apasati butonul Plasare comanda. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati.

 Daca doriti sa mai adaugati alte produse apasati butonul inapoi in magazin si alegeti celelalte produse.

 Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Inainte. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Dupa ce ati completat toate campurile obligatorii se apasa butonul Salvare.

 In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, modificati si introduceti informatiile dorite. 

 Se alege optiunea de transport si metoda de livrare  

 Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii serviciului practicate, mergeti mai departe. Alegeti modalitatea de plata.

 Puteti comanda de orice valoare.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre Sc Ayurvedic Medica SRL, cu sediul în mun. Iasi, str. Frederich 2B, jud. Iasi, înmatriculata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J22/1207/2013, având cod unic de înregistrare RO 32002204, prin intermediul site-ului, este cel dat si inscpriptionat de catre producator pe ambalaj.

 

 

Modalitati de a comanda

1. Comanda online

Pentru a comanda prin intermediul magazinului online http://natura-vie.com/magazin/trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de email valida. Vom folosi aceasta adresa de email pentru toate comunicarile comerciale si confirmarea comenzilor.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in Cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

Atunci cand adaugati un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici puteti revizui cantitatea dorita si puteti elimina produsele ce nu doriti sa le mai comandati. Daca doriti sa mai adaugati alte produse apasati butonul Continua Cumparaturile.

Daca v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuiesc modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Checkout. Veti fi directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. Apasati in casuta Client Nou sau Client intregistrat pentru finalizare.De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare (Ramburs). Apasati Continua, iar comanda este confirmata.

Puteti comanda de orice valoare.

 

2.Comanda prin email

Puteti de asemenea sa trimiteti non-stop comenzile prin email la contact@natura-vie.com.

Va rugam sa ne furnizati cat mai multe informatii despre produsul sau produsele solicitate cat si datele dumneavoastra de contact pentru a va putea raspunde in timp util.

3. Plata se face ramburs, la primirea coletului prin firma de curierat Cargus 

 

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare