Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Polen crud poliflor BIO 250g

Polenul crud poliflor este în sine, o generoasă ofertă de vitamine, atât liposolubile A (şi provitamina A), D, E, F, cât şi hidrosolubile C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H), conţinând atât macroelemente minerale Ca, Mg, P, K, Na cât şi microelemente Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo.

Read moreShow less
23,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Polen crud poliflor BIO 250g

 Polenul crud este nu doar un aliment, ci si un medicament, polenul crud este un miracol pe care natura ni-l pune la dispozitie cu generozitate. Actiunea polenului crud asupra organismului este miraculoasa, datorita continutului bogat in vitamine, aminoacizi, minerale si oligoelemente care sunt prezente intr-o forma care le face usor asimilabile.

 Polenul reprezinta pentru albine o sursa de proteine. Se spune ca in polen sunt concentrate toate virtutile vindecatoare ale plantelor si ca ar avea o extraordinara capacitate de revitalizare a intregii fiinte. Polenul are capacitatea de a reda, in numai cateva zile, vigoarea si bucuria persoanelor surmenate, deprimate si obosite.

 Polenul crud este unul dintre cele mai vechi suplimente alimentare folosite de om, fiind utilizat încă din antichitate de către egipteni şi chinezi, ca medicament natural şi factor de întinerire a organismului.

 În polenul crud se regăsesc toţi micronutrienţii atât de importanţi pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman.  

 Polenul crud este în sine, o generoasă ofertă de vitamine, atât liposolubile A (şi provitamina A), D, E, F, cât şi hidrosolubile C, P (rutin), acid folic, B1, B2, B3 (PP), B5, B6, B8 (H), conţinând atât macroelemente minerale Ca, Mg, P, K, Na cât şi microelemente Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo.

Actiuni ale polenului crud poliflor:

 - polenul crud poliflor este reglator perfect al funcţiilor digestive;
 - polenul crud poliflor are un puternic efect stimulent, tonic, antiseptic şi antibiotic puternic;
 - polenul crud poliflor îmbunătăţeşte considerabil activitatea creierului, fiind foarte util pentru persoanele care desfăşoară o muncă intelectuală, crescând capacitatea de concentrare şi eliminând oboseala cronică;
 - polenul crud poliflor combate stările de slăbiciune şi anemiile;
 - polenul crud poliflor stimulează creşterea armonioasă în cazul copiilor;
 - polenul crud poliflor combate eficient nevrozele, stresul, surmenajul, neurastenia şi depresiile;
 - polenul crud poliflor este un foarte bun întăritor al inimii şi este foarte eficient în majoritatea bolilor circulatorii;
 - polenul crud poliflor ajută la dizolvarea calculilor biliari;
 - polenul crud poliflor este foarte indicat în afecţiunile aparatului respirator – bronşite, tuse, gripă;
 - polenul crud poliflor ajută foarte mult la refacerea florei intestinale, fiind un minunat probiotic vegetal.

Mod de administrare al polenului crud poliflor:

 Este recomandat să se înceapă cu o linguriţă de polen crud poliflor, care se ia preferabil dimineaţa pe stomacul gol, doza de polen crud poliflor crescând treptat până la o lingură, pe parcursul a două săptămânii.

Polenul crud poliflor se poate administra si in amestec  cu mierea de albine, daca se prefera in felul acesta.

 Este indicat să se facă cel putin câte o cură de polenul crud de paducel de 6 - 7 săptămâni de două ori pe ani, primăvara si toamna. In felul acesta organismul este pregatit pentru astenia de primavara/toamna si pentru sezonul rece.

Cum pastram polenul crud poliflor

 Polenul crud poliflor se păstrează în congelator, insa datorita continutului scazut de apa nu ingheata, putand fi consumat imediat dupa ce a fost scos din congelator.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare