Polen crud de paducel BIO 500g

Preț 45,00 ron tax incl.

Polenul Crud de Paducel este este un produs natural cu efecte extraordinar de benefice asupra inimii si circulatiei sanguine.

 

Nou

89 Produse

In stoc

Adaugă în lista de dorințe

 

Polen crud de paducel BIO 500g

 

 Polenul Crud este un aliment VIU, care are in compozitie lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

 Paducelul a fost folosit inca din vechime pentru a regla bataile inimii, in tratamentul hipertensiunii si al anginei pectorale sau pentru a reda elasticitatea vaselor sanguine. Asadar, paducelul este binecunoscut pentru proprietatile sale terapeutice deosebite in tratarea afectiunilor cardiovasculare.

 

Proprietati Polen crud de paducel:

 

- polenul crud de paducel prezinta o actiune benefica asupra aparatului cardiovascular
- polenul crud de paducel reduce depunerile de grasime de pe peretii arterelor sau din alte tesuturi, ajutand astfel la scaderea nivelului de colesterol.
- polenul crud de paducel contribuie la reducerea tensiunii arteriale si este un bun aliat in curele de slabire.
- polenul crud de paducel are actiune calmanta si tonifianta asupra sistemului nervos, inlaturand insomniile, anxietatea, starile de iritabilitate sau depresie.

 Polenul Crud este foarte bogat în complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta conţine şi elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursă importantă de energie, ajutând la completarea carenţelor de vitamine, proteine şi minerale, astfel completând deficienţele unei alimentaţii deficitare, de care suferim cu toţii.
 

Mod de administrare Polen crud de paducel:

 

 Doza zilnică recomandată pentru polenul crud de paducel este de 5 gr (o lingurită) pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-6 ani si 15-30 g pentru adulti (1-2 linguri).

Cel mai bine polenul crud de Paducel se asimileaza fiind tinut sub limba cat mai mult timp pana se dizolva complet.

Polenul crud de Paducell se poate administra si in amestec  cu mierea de albine, daca se prefera in felul acesta.

 Este indicat să se facă cel putin câte o cură de polenul crud de paducel de 6 - 7 săptămâni de două ori pe ani, primăvara si toamna. In felul acesta organismul este pregatit pentru astenia de primavara/toamna si pentru sezonul rece.

 

Cum pastram si depozitam polenul crud de paducel

 Polenul crud de paducel se păstrează în congelator, insa datorita continutului scazut de apa nu ingheata, putand fi consumat imediat dupa ce a fost scos din congelator.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: