Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cardio Medica

Cardio Medica este un supliment alimentar, 100% natural, obținut dintr-un amestec special de plante medicinale recomandat pentru menținerea sănătății inimii și a întregului sistem cardiovascular. Indicat celor care suferă de diverse afecțiuni ale inimii, îmbunătățește tonusul cardiac, menține tensiunea și ritmul cardiac în limite optime. 

Read moreShow less
95,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

CARDIO MEDICA este un supliment alimentar, 100% natural, obținut dintr-un amestec special de plante medicinale care au un caracter puternic protector pentru sistemul cardiovascular. Produsul CARDIO MEDICA este indicat mai ales în cazul persoanelor care suferă de diverse afecțiuni ale inimii, care au nevoie de îmbunătățirea tonusului cardiac și care doresc să mențină tensiunea și ritmul cardiac în limite optime. Acest produs este recomandat pentru menținerea sănătății inimii și a întregului sistem cardiovascular.

Proprietăți: reglează presiunea arterială, tensiunea și ritmul cardiac, hipotensor, vasodilatator, coronarodilatator, sedativ, îmbunătățește tonusul cardiac

Produs natural, recomandat pentru:

 - menținerea sănătății inimii și a întregului sistem cardiovascular

 - îmbunătățirea tonusului cardiac

 - menținerea tensiunii arteriale și a ritmului cardiac în limite optime

 - tulburări de ritm cardiac ( tahicardie, palpitații, extrasistole)

 - cardiopatie ischemică, angină pectorală, insuficiență cardiacă, infarct miocardic

Mod de prezentare: flacon de sticlă de 200 ml

CARDIO MEDICA- ingrediente:

extract 1:10, în soluție hidroglicerică, cu 50% v/v glicerină vegetală, din următorul amestec de plante: păducel, fructe - Crataegus monogyna 20%, roiniță, părți aeriene – Melissa officinalis 15%, traista ciobanului, părți aeriene – Capsella bursa-pastoris 15%, talpa gâștei, părți aeriene – Leonorus cardiaca 15%, sunătoare, părți aeriene – Hypericum perforatum 10%, troscot, părți aeriene – Polygonum aviculare 10%, vâsc, frunze și ramuri - Viscum album 10%, valeriană, rădăcini- Valeriana officinalis 5%

CARDIO MEDICA – Ce ingrediente conține și cum acționează în organism:

 - extract 1:10, în soluție hidroglicerică, cu 50% v/v glicerină vegetală, din următorul amestec de plante, care sunt recunoscute în literatura de specialitate pentru capacitatea lor de a proteja inima și aparatul cardiovascular în fața stresului oxidativ și al efectelor îmbătrânirii. Acest amestec de plante are capacitatea de tonifiere cardiovasculară și de a menține sănătatea inimii și a întregului sistem cardiovascular:

 - Păducel, fructe - Crataegus monogyna 20% (Păducelul mai este cunoscut și sub numele de “planta inimii” sau “paznicul inimii”. Pentru că este bogat în acid crategic, vitamina C, flavonoizi și tanini, păducelul contribuie la echilibrarea funcțiilor inimii, reglează hipertensiunea arterială, sporește fluidizarea sângelui și previne apariția cheagurilor și a trombozelor, ajutând la eliminarea acestora)

 - Roiniță, părți aeriene – Melissa officinalis 15% ( Grecii numeau roinița încă de acum 2000 e ani “elixir de viață lungă”. Ea are efecte deosebite în tratarea tulburărilor de ritm cardiac, hipertensiune, palpitații și tahicardie)

 - Traista ciobanului, părți aeriene – Capsella bursa-pastoris 15% ( Traista ciobanului are acțiune vasoconstrictoare, antifungică și antitumorală. Este eficientă, de asemenea, pentru angina pectorală, insuficiența cardiacă și ajută la scăderea tensiunii arteriale. În plus, AVC urile și atacurile de cord sunt prevenite și ele. Iar dacă ne uităm la circulația sângelui în organism și în inimă, s-a dovedit eficiența acestei plante în tratarea aritmiilor )

 - Talpa gâștei, părți aeriene – Leonorus cardiaca 15% ( Talpa gâștei conține compuși chimici esențiali pentru prevenirea și tratarea unor boli de inimă, cum ar fi insuficiență cardiacă, bătăi neregulate ale inimii, dar și petru combaterea radicalilor liberi din mitocondrii, asigurând asfel protejarea mușchiului inimii)

 - Sunătoare, părți aeriene – Hypericum perforatum 10% (Sunătoarea conține flavonoide care sunt răspunzătoare de acțiunea vasodilatatoare și hipotensivă a plantei. Sunătoarea contribuie la refacerea musculaturii cardiace)

 - Troscot, părți aeriene – Polygonum aviculare 10%( Troscotul contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale și este indicat în insuficiența cardiacă, edeme cardiorenale și hipertensiune arterială)

 - Vâsc, frunze și ramuri - Viscum album 10% ( Vâscul este indicat pentru normalizarea tensiunii arteriale, pentru combaterea simptomelor date de ischemie cardiacă, dar și ateroscrelerozei ori a sechelelor care apar în urma accidentelor vasculare)

 - Valeriană, rădăcini- Valeriana officinalis 5%( Valeriana scade tensiunea arterială și contribuie la menținerea unor valori normale , ceea ce are un impact direct pozitiv asupra sănătății inimii)

Mod de administrare:

 Adulți și copii de peste 15 ani: de 3 ori pe zi, câte 40-50 picături ( 2,5 ml) de produs, diluat în 100 ml apă sau suc de fructe ( jumătate de pahar), înainte de mese

 Copii între 3 și 15 ani: de 3 ori pe zi câte 20-30 picături ( 1 ml) de produs, diluat în 100 ml apă sau suc de fructe ( jumătate e pahar), înainte de mese.

 A se consuma cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei. Se recomandă ca o cură să dureze 2-3 săptămâni, apoi să se facă o pauză de 3 zile înainte de a relua o nouă cură, până la obținerea rezultatelor dorite.

 Nu se cunosc efecte adverse pentru dozele și modul de administrare prezentate mai sus, excepție pot face doar persoanele care prezintă alergie la oricare plantă din compoziția produsului.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare