Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Biostem - Bionatura Plant

 Biostem lupta impotriva cancerului si a bolilor care nu si-au gasit inca leac. Biostem este primul produs românesc de protejare, activare, și regenerare celulară cu ajutorul celulelor stem. 

Read moreShow less
450,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

1 Biostem 400 Ron

Promotie: Cumperi 2 Biostem si primesti 1 Biostem GRATUIT.

1 Pachet Biostem contine 2 flacoane X 60 capsule (550 mg/caps.)

1 pachet Biostem = 60 de zile

          Biostem – Bionatura Plus

 Regenerarea celulară este deosebit de importantă pentru noi toți. Pe măsură ce înaintăm în vârstă și pe măsură ce trec anii, celulele noastre încep să se degradeze. Așadar, la intervale regulate de timp, corpul uman este supus unor transformări la nivel celular și nu numai, care îl pot determina să cedeze puțin câte puțin, acest lucru fiind asociat procesului natural de îmbătrânire. Ceea ce puțini dintre noi știu, este că irganismul uman are extraordinara capacitate de a se regenera, mai ales la nivel celular. Și nu numai celulele se pot regenera, ci și pielea, unele organe vitale ori alte elemente esențiale ale organismului nostru. Un produs deosebit ce stimulează regenerarea celulară și îndepărtează produșii toxici din organism.

 

Biostem, generalități

 Procesul natural de regenerare dar și de reîntinerire este un proces natural, care se produce de la sine atunci când suntem în deplin echilibru cu ceea ce ne înconjoară, când ducem o viață echilibrată și ordonată din toate punctele de vedere, când avem o alimentație potrivită și un stil de viață sănătos bazat pe multă mișcare și exercițiu fizic. Unul din remediile naturale ce ne ajută să ne re-echilibrăm organismul este și Biostem. Acesta stimulează regenerarea celulară și îndepărtează toate toxinele din organismul nostru. În ceea ce privește sistemul imunitar, acesta este deosebit de important în ceea ce privește protecția celulelor dar și regenerarea acestora. De asemenea, sistemul imunitar luptă cu microorganismele pătrunse în organism, le îndepărtează și le distruge. Acest sistem imunitar este alcătuit, conform cercetătorilor din două kilograme de celule și anticorpi, din care 250 de grame trebuie reînnoite zilnic. Alimentația nesănătoasă, stilul de viață dezechilibrat, stresul excesiv, orele puține de somn sau medicamentele pot afecta serios sistemul imunitar. Din remediile naturale eficiente pentru întărirea sistemului imunitar, amintim Biostem S-50 care întărește sistemul natural de apărare a organismului și protejează regenerarea celulară.

 

De ce să alegem Biostem?

 Alegem Biostem, in primul rând pentru că organismul nostru are nevoie permanentă de întărire a sistemului imunitar și de încetinire, pe cât posibil, a procesului de îmbătrânire. Alegând Biostem, alegem îmbătrânirea frumoasă. Cercetătorii și specialițtii Bionatura Plus au conceput astfel primul produs românesc de protejare, activare, și regenerare celulară, sub denumirea de Biostem, ce reprezintă un complex format din 17 elemente ce au rol protector şi activator, care stimulează producerea celulelor T, precum şi secreția naturală a interferonului. Alegem Biostem din prisma faptului că ne ajută organismul pe multe planuri, fiind un antitumoral și antioxidant puternic, un detoxifiant și imunomodulator excelent, un antiviral și hepatoprotector de excepție.

Elementele produsului Biostem

  Așa cum am menționat în paragraful de mai sus, Biostem are la bază două componente, Biostem protector și Biostem activator, ce cuprind 17 elemente importante, plante, extracte naturale dar și minerale. În timp ce Biostem protector are rolul de detoxifiere și protecție a organismului, Biostem activator îl regenerează, ambele fiind o armă imbatabilă pentru regenerarea organismului.

Biostem protector

 Biostem protector are în compoziție: Uncaria tomentosa (Gheara-Mâţei), Harpagophytum procumbens, Echinacea purpurea, Aloe ferox, Equisetum arvense (Coada-Calului), Sambucus nigra(Soc), Lamium album (Urzică-moartă-albă), Tuf Zeolitic – clinoptilolit, MSM.

Gheara mâței are rolul de a proteja celulele, și de a stimula refacerea celulară, reducând deteriorare ADN-ului. Această plantă are proprietăți antiinflamatorii, antioxidante, antivirale și antitumorale, antimicrobiene și antiastmatice, este un excelent imunostimulator și adjuvant în chimioterapie.<p >Gheara diavolului, pe de altă parte, este un excelent protector cardiac, are proprietatea de a elimina durerile, de a elimina calculii din colecist, de a îmbunătăți digestia și de a stimula apetitul, de a preveni ciroza hepatică și de asemenea este un puternic antiinflamator și diuretic și laxativ. Echinacea stimulează organismul să producă mai multe limfocite și interferon și de asemenea are proprietatea de a stimula regenerarea celulelor precum și producția de celule Natural Killer, ce luptă împotriva cancerului.Aloe ferox este o componentă importantă a produsului Biostem și întărește imunitatea organismului uman, fiind folosită ca adjuvant în bolile canceroase, cu rol detoxifiant, antioxidant, vitaminizant, remineralizant, antiseptic și antiinflamator, cicatrizant, antibacterian și antimicotic, antiviral, antifungic, antiparazitar, antidolorific, radioprotector, întăreşte sistemul imunitar, adjuvant în combaterea stresului, căderea părului, în tendinţă de îngrăşare, dificultăţi de concentrare, tulburări de somn, îmbunătăţind circulaţia sângelui. Coada calului este o plantă binecunoscută românilor. Coada calului este o plantă ce are puteri excepționale de tratare a anumitor afecțiuni. Coada calului este o plantă cu puteri tămăduitoare, cunoscută pe continentul nostru și în țara noastră de foarte mult timp. Planta aceasta se folosește din timpuri străvechi pentru tratarea afecțiunilor aparatului urinar, conține numeroase minerale și protejează inima și sistemul nostru osos. Coada calului conține vitamina C și favorizează procesul de remineralizare, hidratând pielea și ajutând la întinerirea părului și unghiilor.Socul este o altă plantă cunoscută românilor ce se folosește îndeosebi pentru tratarea afecțiunilor respiratorii cu efect depurativ, dar este și un excelent imunostimulaor. Așadar, socul este cunoscut ca fiind îndeosebi un puternic sudorific şi febrifug, diuretic, depurativ, uşor laxativ, emolient, maturativ, antiseptic, antinevralgic, antiinflamator articular.

Urzica moartă albă are efect cicatrizant, tonic și remineralizant, având proprietatea de a purifica sângele și de a regenera celulele.

Zeolitul, pe de altă parte, este un mineral deosebit de important cu rol în regenerarea dar și protecția celulară. Acesta are rol de a stopa boala canceroasă și de a detoxifia organismul, de a îmbunătăți circulația sângelui, de a scade colesterolul, de a regla glicemia și tensiunea arterială și de a întări sistemul imunitar.

 

Biostem activator

  Biostem activator are în compoziția sa Aphanizomenon flos-aquae, Chlorella pyrenoidosa, Spirulina platensis, Astragalus Membranaceus, Ganoderma Lucidum, Aloe Ferox, Glucozamina Sulfat 2KCI, Betula alba (mesteacăn).

Aphanizomenon flos-aquae are proprietatea de a preveni infecțiile virale și apariția cancerului, stimulează sistemul imunitar și celulele stem adulte și are puternice efecte regeneratoare. Chlorella pyrenoidosa este o sursă importantă de vitamine, de minerale, de aminoacizi, fibre și clorofilă și regenerează organismul supus o perioadă îndelungată la stres. Spirulina restabilește legăturile celulare slăbite, stimulează metabolismul la nivel celular și reface țesuturile afectate local, fiind un putrenic detoxifiant și antioxidant. Astragalus Membranaceus stimulează producția naturală de interferon, fiind un tonic și un energizant natural al organismului, în vreme ce Ganoderma îmbnătățește capacitatea de vindecare a organismului și favorizează longevitatea. Glucozamina are un rol esențial în reconstrucția cartilajelor iar mesteacănul are efecte pozitive asupra sănătății organismului și a frumuseții sale exterioare.

Indicații terapeutice ale produsului Biostem

  Biostem are o serie întreagă de indicații terapeutice, fiind indicat în numeroase afecțiuni. Astfel, Biostem este un produs recomandat bolnavilor de cancer, mai ales după chimioterapie, pentru prevenirea formării tumorilor maligne. Biostem are capacitatea de a inhiba apariția metastazelor și de a vindeca mult mai rapid fracturile, contuziile, de a ajuta la cicatrizarea rănilor, de a combate transpirația excesivă a picioarelor. De asemenea, Biostem tratează infecții cu stafilococ și streptococ, stimulează secreția hormonală a insulinei și a interferonului, întărește organismul, îmbunătățește memoria dar și concentrarea, tratează infecții cu diverși viruși, este indicat în perioada de alăptare pentru că stimulează lactația. Mai mult decât atât, Biostem este adjuvant în bolile psihice, în intoxicația cu nicotină, în tulburările nervoase dar și pentru tratarea unor afecțiuni precum diabet, supraponderabilitate, hipoglicemie, hepatită cronocă, ciroză, angină pectorală, boala Parkinson și Alzheimer, în tratarea afecțiunilor bilei, ficatului, a stomacului, în tratarea pneumoniei, a gripei și a bronșitei, a reumatismului și osteoporozei, a artrozei, a problemelor aparatului genital feminin dar și masculin, și lista poate continua.

Precauții in administrarea Biostem  Copiii mai mici de doi ani nu au voie să consume Biostem, iar în timpul sarcinii și alăptării, acesta va fi consumat cu prudență. Înainte cu 72 de ore de intervențiile chirurgicale, și după acestea, nu se consumă Biostem iar pacienții ce urmează tratament cu anticoagulante și pacienții diabetici insulinodependenți trebuie să consume Biostem sub supravegherea medicului. Mod de administrare Biostem.  Biostem se administrează mai întâi o capsulă din primul flacon, Biostem Protector, iar după 30-60 de minute se administrează o capsulă din cel de-al doilea flacon, Biostem Activator. În funcţie de afecţiuni se poate creşte doza de Biostem, doar sub recomandare medicală. Biostem este  indicat a se administra înainte de masă cu cel puţin 30 de minute.

Biostem este un produs si un remediu complet natural de la Bionatura Plus

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare