Supersenzual - Ulei de masaj

Preț 11,00 ron tax incl.

Ulei de masaj pentru stimularea placerii intime feminine, Adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara).

Nou

Adaugă în lista de dorințe

Supersenzual - Ulei de masaj

 

Ulei de masaj pentru stimularea placerii intime feminine, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.

Compozitie Supersenzual:

Ginseng (Panax ginseng), Dafin (Laurus nobilis), Ghimbir (Zingiber officinalis), Nucsoara (Myristica fragrans ), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), ulei esential natural de pin, ulei esential natural de lamaie, ulei de floarea soarelui, ulei de masline.

Indicatii Supersenzual:

Principiile active ale plantelor medicinale din compozitia uleiului, au excelente virtuti afrodiziace feminine (care se manifesta prin turgescenta clitorisului si cresterea sensibilitatii la placere a receptorilor tactili vaginali). Poate fi folosit si ca un lubrifiant natural. Se recomanda ca adjuvant in disfunctii sexuale feminine (frigiditate, vaginism, dureri la contact sexual, lubrifiere vaginala deficitara).

Se utilizează înaintea actului amoros. Se aplică la nivel vaginal și clitoridian și se masează ușor. Pentru o mărire a senzualității clitoridiene se utilizează de 2x/zi minim 30 de zile.

Contraindicatii Supersenzual:

Infecții acute și ulcerații genitale, alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplică pe plăgi deschise.

Administrare Supersenzual:

Se utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica la nivel vaginal (in special pe zona clitorisului) si se maseaza usor. Pentru o marire a senzualitatii clitoridiene se utilizeaza de 2 ori/zi, minim 30 zile.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: