Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

ARTEMISININ MEDICA 100 Cps

Artemisinin Medica stimulează sistemul imunitar, are acțiune antibiotică, elimină toxinele, îmbunătățește digestia, previne și combate cancerul, reglează glicemia.Read moreShow less
68,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

            ARTEMISININ MEDICA – prezentare generală

                                         100  capsule vegetale

                                           Supliment alimentar

Ce este produsul ARTEMISININ MEDICA?

 Produsul ARTEMISININ MEDICA conține extract hidroalcoolic uscat în proporție de 10:1 obținut din frunze de pelin dulce (Artemisia annua).

 Pelinul dulce este una dintre cele mai utile plante care există în lumea plantelor vindecătoare. Compoziția sa unică îl face o parte importantă a acestui domeniu foarte important atât pentru medicina tradițională, cât și pentru medicina alternativă în diferite țări din întreaga lume. În compoziția pelinului dulce, putem menționa mai multe vitamine, cum ar fi A și C, dar și proteine, zaharuri și alți nutrienți importanți.

 Pelinul dulce este o plantă originară din China care are proprietăți antitumorale remarcabile. Datorită conținutului său de artemisinină - o substanță care există în toate speciile de pelin, dar cu o concentrație maximă în pelinul dulce - această plantă atacă celulele canceroase din organism și poate fi utilizată în combinație cu tratamentele alopate, cum ar fi chimioterapia și radioterapia. Extractul de pelin dulce favorizează distrugerea celulelor canceroase mai ales în cazul leucemiei, a cancerului de sân şi a cancerului de prostată.

 Cercetătorii au descoperit că extractul de pelin dulce poate provoca o reducere de 28% a celulelor canceroase ale sânului, iar când este combinat cu fierul, poate elimina până la 98% din celulele canceroase fără a afecta celulele normale. Unele date care au fost verificate în laborator de către cercetătorul japonez Tomikazu Sasaki, care a explicat faptul că compusul pe bază de artemisinină este ca un agent special care plasează o pompă în interiorul celulei.

 Acest compus numit artemisinină este selectiv și eficient în eliminarea diferitelor tipuri de cancer, inclusiv leucemie, cancer de sân și de prostată. Acesta este un mod nou de a combate cancerul, deoarece artemisinina este foarte toxică pentru celulele canceroase în prezența fierului, dar este relativ inofensivă pentru celulele normale. Spre deosebire de terapiile tradiționale pentru cancer, care includ chimioterapia și radioterapia, artemisinina nu dăunează celulelor normale și ucide 100 de celule canceroase pentru fiecare celulă sănătoasă (este de aproximativ zece ori mai eficientă decât chimioterapiile actuale).

Care sunt efectele benefice ale produsului ARTEMISININ MEDICA asupra sănătății?

 Beneficiile pe care produsul ARTEMISININ MEDICA le aduce sănătății sunt relaționate cu funcționarea diferitelor sisteme organice ale organismului. Unul dintre principalele beneficii ale acestui produs este legat de sănătatea sistemului digestiv. Acest beneficiu este obținut datorită a două componente principale pe care le conține pelinul dulce. Acestea sunt două substanțe numite absintină și anabsintină. Aceste două componente ajută la stimularea sistemului digestiv pentru producerea și eliberarea substanțelor care ajută la metabolizarea mai ușoară a alimentelor.

 Din punct de vedere intern, extractul de pelin dulce din produsul ARTEMISININ MEDICA are calități deosebite pentru stimularea sistemului imunitar prin întărirea imunității celulare. În plus, acțiunea sa antibiotică previne sindromul diareic cauzat de bacteriile patogene de la nivel intestinal, stimulând în același timp eliminarea paraziților.

Iată care sunt principalele beneficii ale produsului ARTEMISININ MEDICA asupra sănătății:

  • Elimină toxinele din organism: prin decongestionarea funcției hepatice, produsul ARTEMISININ MEDICA favorizează eliminarea toxinelor. Ficatul păstrează sângele curat de substanțe toxice, atât de cele provenite din exterior, cât și de cele generate de propriul nostru organism, cum ar fi deșeurile. Dacă acest lucru nu este făcut corect, pot apărea multe tulburări de sănătate, precum și boli cronice și degenerative.

  • Îmbunătățește digestia: ficatul participă la procesul de digestie și de metabolizare a nutrienților. Atunci când nu funcționează corect, putem suferi de tulburări digestive cum ar fi aciditate, gaze intestinale, tulburări ale apetitului, etc. Produsul ARTEMISININ MEDICA contribuie la stimularea digestiei și a metabolismului.

  • Reduce nivelul glicemiei: nivelurile ridicate de zahăr din sânge sunt foarte dăunătoare pentru pancreas, ficat și organism în general. Prin urmare, produsul ARTEMISININ MEDICA este foarte eficient pentru prevenirea diabetului, a rezistenței la insulină, o afecțiune foarte frecventă, dar încă puțin recunoscută.

  • Previne și combate cancerul: pelinul dulce (Artemisia annua) care este ingredientul principal al produsului ARTEMISININ MEDICA este una dintre cele mai promițătoare descoperiri pentru combaterea cancerului. Numeroase cercetări medicale au demonstrat că un compus din pelinul dulce, numit artemisinină, poate distruge până la 98% din celulele canceroase în 16 ore.

  • Calmează colicile hepatice: acest remediu este foarte util pentru a lupta împotriva colicilor dureroase biliare sau hepatice, care se declanșează atunci când există pietre care obstrucționează căile biliare.

  • Combate icterul: produsul ARTEMISININ MEDICA este, de asemenea, un remediu bun pentru a trata icterul. Această afecțiune se caracterizează printr-o îngălbenire a pielii și a mucoaselor printr-o creștere a bilirubinei din sânge.

  • Stimulează circulația sanguină: produsul ARTEMISININ MEDICA ajută la creșterea circulației sanguine, ceea ce îl face un remediu foarte eficient pentru persoanele care suferă de o boală legată de circulație.

Care sunt proprietățile terapeutice ale produsului ARTEMISININ MEDICA?

 În ciuda faptului că este un condiment aromatic, care este de obicei asociat cu scopuri culinare, pelinul dulce este o plantă cu mari proprietăți medicinale utilizate la nivel mondial încă din vremurile istorice pentru a vindeca sau preveni diferite probleme de sănătate.
 ARTEMISININ MEDICA este un remediu eficient pentru prevenirea problemelor digestive și are chiar și activitate antimicrobiană care ajută la prevenirea proliferării bacteriilor patogene de la nivel intestinal.

 Din acest motiv, proprietățile terapeutice ale produsului ARTEMISININ MEDICA sunt asociate cu soluționarea anumitor probleme de sănătate precum dispepsia hipo-secretorie. Anumite componente din ARTEMISININ MEDICA stimulează peretele sistemului digestiv și ajută la regenerarea ficatului și a vezicii biliare, astfel încât aceste organe să secrete substanțe digestive care facilitează procesul de degradare a alimentelor, evitând problemele cauzate de indigestie.

 Aceeași proprietate a pelinului dulce care servește la stimularea unei digestii sănătoase este utilizată și pentru a îmbunătăți pofta de viață a persoanelor care suferă de anorexie. Proprietățile vindecătoare ale produsului ARTEMISININ MEDICA contribuie, de asemenea, la prevenirea infecțiilor la nivelul pielii, precum și la tratarea durerilor musculare și osteo-articulare.

 Pelinul dulce are, de asemenea, un mare avantaj pentru sănătate, deoarece în constituția chimică a acestei plante medicinale se află o moleculă numită artemisinină. Această substanță este o componentă activă care ajută la combaterea malariei.
S-a dovedit științific că această plantă are puterea de a produce o substanță care atenuează efectele malariei. În prezent sunt în curs de desfășurare studii care încearcă să obțină acest compus pur sau sintetic pentru a-l utiliza ca medicament în tratamentul acestei boli.

 Pe de altă parte, această plantă are particularitatea de a fi utilă în tratamentul astmului. Această proprietate se datorează faptului că această specie de pelin are o substanță care acționează ca un antialergic, inhibând acțiunea mastocitelor cauzate de astmul alergic. Alte studii asociază această plantă și consumul acesteia cu posibilitatea de a reduce riscul de cancer de sân și de alte tipuri de cancer.

 Produsul ARTEMISININ MEDICA este: antibacterian, anticonvulsivant, antidiareic, antiinfecțios, antiinflamator, antifungic, antihelmintic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antiproliferativ, antiseptic, antispasmic, antitumoral, antiviral, antivomitiv, astringent, citotoxic, depresant cardiac, detoxifiant, dezinfectant, diuretic, emenagog, febrifug, hepatoprotector, hipotensiv, laxativ, tonic digestiv, vasodilatator, vermifug.

Care sunt indicațiile terapeutice ale produsului ARTEMISININ MEDICA?

 Indicațiile terapeutice ale produsului ARTEMISININ MEDICA sunt următoarele:

- afecțiuni dermatologice

- afecțiuni ale ficatului și ale bilei

- afecțiuni la nivelul tractului gastro-intestinal, vezicii și rinichilor

- anorexie

- arsuri

- artrită

- astm

- ascită

- astm bronșic

- cancer de colon

- cancer de duoden

- cancer de ficat

- cancer de esofag

- cancer de laringe

- cancer de pancreas

- cancer de piele

- cancer de prostată

- cancer pulmonar

- cancer ovarian

- cancer de sân

- cancer de stomac

- cancer uterin

- cancer de vezică

- colită

- constipație

- dermatite

- edem renal

- gastrită hipoacidă

- hemoroizi

- hepatită infecțioasă

- icter

- indigestie

- insomnii

- leucemie

- malarie

- migrene

- paraziți intestinali

- pietre la rinichi

- plăgi purulente

- probleme ginecologice

- răni

- stimularea apetitului

- transpirație abundentă

- tuberculoză

- tulburări stomacale

- tuse

- obezitate

- oxiurază

- vaginită atrofică

 - varice

MOD DE ADMINISTRARE:

 - Adulți: 1-2 capsule/zi.

 - Capsulele se administrează cu o cană de apă cu minim 30 minute înainte de masă.

 - Administrarea zilnică, pe termen lung a produsului ARTEMISININ MEDICA are efecte cumulative, fără a dăuna sănătății. Acest produs nu conține substanțe cu potențial alergic.

MOD DE PREZENTARE:

 Flacon din plastic cu 100 capsule.

ATENȚIONĂRI:

 - A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

 - A se citi prospectul înainte de utilizare.

 - A se păstra bine închis, ferit de lumină, umiditate și căldură.

 - Produsul ARTEMISININ MEDICA este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un mod de viață sănătos.

 - A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare