Aloe Gel 1000 ml - Pharma Dacica Plus

Preț 90,00 ron tax incl.

Aloe Vera stimuleaza repararea celulara, scade inflamatia, starile de mancarime, amelioreaza si reduce ulceratii ale pielii, iritatiile cutanate sau psoriazisul, ajuta sistemul imunitar si hidateaza pielea. Aloe Vera Gel acorda sprijin si cazul tiroiei si hepatitei, poate si datorita continutului de glicoproteine si polizaharide avand si are rol preventiv in ceea ce priveste cancerul la plamani.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Aloe Gel 1000 ml - Pharma Dacica Plus

Aloe Vera a devenit de ceva vreme o planta foarte des folosita in medicina naturista, si egiptenii o utilizau in cazul ranilor, taieturilor sau arsurilor. Cercetarile de la Universitatea din Maryland releva ca Aloe Vera stimuleaza repararea celulara, scade inflamatia, starile de mancarime, amelioreaza si reduce ulceratii ale pielii, iritatiile cutanate sau psoriazisul.

Aloe Vera Gel este folosit cu success si in cazul herpesului genital la barbati. Ajuta sistemul imunitar si hidateaza pielea. Aloe Vera acorda sprijin si cazul tiroiei si hepatitei, poate si datorita continutului de glicoproteine si polizaharide avand si are rol preventiv in ceea ce priveste cancerul la plamani.

Aloe Vera Gel este deasemenea recomandata si pentru constipatii sau colite, probleme cu diabetul sau astm, osteoartrite, este antiviral si antioxidant, imunomudulator, etc.

Administrare: cate 20 ml dimineata si seara, cu 30 minute inaintea mesei.

Indicatii terapeutice Aloe Gel 1000ml:

astrita, ulcer, colita ulceroasa, alergii, viroze respiratorii, astm, afectiuni cardiovasculare, steatoza hepatica, hepatita cronica, diverse forme de cancer, artrita, afectiuni ale prostatei, diabet zaharat, pancreatita cronica, scleroza multipla, herpes, psoriazis, eruptii cutanate, sinuzita, insomnie, depresie, zona Zoster, gripa, cataracta, constipatie cronica.

Producator – Pharma Dacica Plus

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu