Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Aloe Gel 1000 ml - Pharma Dacica Plus

Aloe Vera stimuleaza repararea celulara, scade inflamatia, starile de mancarime, amelioreaza si reduce ulceratii ale pielii, iritatiile cutanate sau psoriazisul, ajuta sistemul imunitar si hidateaza pielea. Aloe Vera Gel acorda sprijin si cazul tiroiei si hepatitei, poate si datorita continutului de glicoproteine si polizaharide avand si are rol preventiv in ceea ce priveste cancerul la plamani.

Read moreShow less
90,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Aloe Gel 1000 ml - Pharma Dacica Plus

Aloe Vera a devenit de ceva vreme o planta foarte des folosita in medicina naturista, si egiptenii o utilizau in cazul ranilor, taieturilor sau arsurilor. Cercetarile de la Universitatea din Maryland releva ca Aloe Vera stimuleaza repararea celulara, scade inflamatia, starile de mancarime, amelioreaza si reduce ulceratii ale pielii, iritatiile cutanate sau psoriazisul.

Aloe Vera Gel este folosit cu success si in cazul herpesului genital la barbati. Ajuta sistemul imunitar si hidateaza pielea. Aloe Vera acorda sprijin si cazul tiroiei si hepatitei, poate si datorita continutului de glicoproteine si polizaharide avand si are rol preventiv in ceea ce priveste cancerul la plamani.

Aloe Vera Gel este deasemenea recomandata si pentru constipatii sau colite, probleme cu diabetul sau astm, osteoartrite, este antiviral si antioxidant, imunomudulator, etc.

Administrare: cate 20 ml dimineata si seara, cu 30 minute inaintea mesei.

Indicatii terapeutice Aloe Gel 1000ml:

astrita, ulcer, colita ulceroasa, alergii, viroze respiratorii, astm, afectiuni cardiovasculare, steatoza hepatica, hepatita cronica, diverse forme de cancer, artrita, afectiuni ale prostatei, diabet zaharat, pancreatita cronica, scleroza multipla, herpes, psoriazis, eruptii cutanate, sinuzita, insomnie, depresie, zona Zoster, gripa, cataracta, constipatie cronica.

Producator – Pharma Dacica Plus

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare