Ciuperca tibetană

Preț 28,00 ron tax incl.

Ciuperca tibetană este printre cele mai puternice antitumorale din lume, eficienta in afectiunile ficatului (hepatita, ciroza), si cele respiratorii. Ciuperca tibetană este recomandata in boala canceroasa, chimioterapie, tulburari de potenta.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

 

Ciuperca tibetană - 60 capsule

  Ciuperca tibetană contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Aceasta combinatie este printre cele mai puternice antitumorale din lume, dar nu doar atat: Ciuperca tibetana este eficienta si in afectiunile ficatului (hepatita, ciroza), in cele respiratorii (infectii, astm),fiind deopotrivă imunostimulator si imunomodulator (fiind asadar recomandata si in sensibilitate la infectii, dar si in afectiuni auto-imune).

Compozitie Ciuperca tibetană

 Ciuperca tibetană are in compozitie: Ciuperca-tibetana (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1 - 205 mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.) rizom, pulbere - 195 mg. Capsula tare de gelatina – 100mg.

Mod de administrare Ciuperca tibetană

 Ciuperca tibetană se administreaza cate 2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. La recomandarea medicului, doza de Ciuperca tibetană poate creste pana la 6 capsule pe zi sau chiar mai mult.

Ciuperca tibetană are urmatoarele actiuni:

 Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor din sange. Ciuperca tibetană ajuta la buna gestionare a stresului organic produs de poluanti chimici si diversele tipuri de radiatii; sustine buna functionare a articulatiilor si sanatatea sistemului osos; sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor.

Ciuperca tibetană este Indicata in

 •  - Boala canceroasa
 •  - Hepatita virala, alcoolica
 •  - Adjuvant in ciroza
 •  - Infectii respiratorii recidivante, bronșită cronică, pneumodine, tBC
 •  - Astm bronșic
 •  - Iradiere terapeutică sau accidentală
 •  - Chimioterapie
 •  - Adjuvant în chisturi renale
 •  - Litiaza renala
 •  - Boala coronariana (ischemie cardiaca), ateroscleroza
 •  - Intoxicatii medicamentoase
 •  - Imbatranirea prematura
 •  - Tulburari de potenta

Ciuperca tibetana si cancerul

 În biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste în a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne, care în ultimă instanță sunt tot un fel de... paraziți, extrem de periculoși. Astfel, plante cum ar fi vâscul sau torțelul, care parazitează plantele, sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ciuperca tibetană, specialistă în parazitarea animalelor, se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare invadatoare.

 Forme de cancer în care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon si rect, cancerul san, cancerul la plamani, cancerul de piele, cancerul de prostata, cancerul hepatic, cancerul de col uterin, limfomul malign, cancerul bucal, cancerul gastric, leucemia etc.

Ciuperca tibetana si imunitatea

 Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câteva săptâmâni cu extract de ciupercă tibetană ajută la îmbunătățirea rapidă a capacității de apărare a organismului. Se administrează câte 800 de grame de extract, zilnic, pe stomacul gol, vreme de patru săptămâni. Astfel crește capacitatea de apărare în fața virozelor respiratorii, crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite în tratarea pneumoniilor, tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu în ultimul rând, cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunității care apar la anumite medicamente de sinteză, cum ar fi: cortizonul și derivații săi, antiinflamatoarele nesteroidiene (ibuprofen, ketoprofen etc.), citostaticele, unele antibiotice.

 Uimitor este că un imunostimulent atât de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat în bolile auto-imune sau alergice, ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atât de bune, încât în spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.

Ciuperca tibetana, ficatul si hepatita

 Un grup de 83 de copii, cu vârste între 2 și 15 ani, infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană vreme de trei luni. La sfârșitul curei, rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau în sânge antigenul specific acestui virus, iar 50 dintre ei, deși aveau virusul prezent, nu au prezentat nici un simptom al hepatitei, nici chiar la un an de la încheierea tratamentului.
În cazul hepatitei C, rezultatele sunt mai puțin spectaculoase, dar – conform cercetătorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetană este prin foarte puținele remedii care împiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză, susținând tot o dată funcțiile acestuia.
La pacienții cu ciroză, efectele au fost verificat într-un studiu de mici dimensiuni, cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare, la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei, iar analizele imagistice au confirmat și ele acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză, au apărut ameliorări, doar la unul singur neapărând nici un fel de îmbunătățire. Chiar și în cazurile de cancer hepatic, ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde, având efect antitumorale și imunostimulente puternice, îmbunătățind starea generală a pacienților.

Precautii in administrarea Ciupercii tibetane

  Nu se cunosc.

Contraindicatii la administrarea Ciupercii tibetane:

  Nu se cunosc.

Prezentare Ciuperca tibetană:

 Ciuperca tibetană este disponibila in flacon cu 60 capsule

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: