Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Articulaţii Sănătoase, ceai la plic

    Ceaiul Articulaţii Sănătoase este alcătuit dintr-un complex de plante ce contribuie la eliminarea disconfortului articular şi menţine mobilitatea şi flexibilitatea articulaţiilor. Este recomandat cu succes petnru tratarea reumatismului şi a gutei.

Read moreShow less
3,80 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

  Articulaţii Sănătoase

  Ceaiul Articulaţii Sănătoase are proprietăţi antiinflamatoare, antialgice, diuretice, cu eliminare de acid uric. Specialiştii îl recomandă cu succes pentru tratarea reumatismului, hiperuricemiei precum şi a gutei.

 

 Ceaiul Articulaţii Sănătoase este alcătuit din următoarele ingrediente:

  Scoarţă de salcie (Salicis cortex), muguri de plop (Populi gemmae), frunze de mesteacăn (Betulae folium), flori de soc (Sambuci Flos), fructe de ienupăr (Juniperi fructus), frunze de frasin (Fraxini folium), urzică vie (Urticae herba), flori de lavandă (Lavandulae flos), frunze de rozmarin (Rosmarini folium).

 Ceaiul Articulaţii Sănătoase este cunoscut pentru următoarele efecte:

   Efectul antireumatic al acestui  ceai este conferit de proprietăţile antiinflamatoare, antialgice, diuretice, cu eliminare de acid uric, ale plantelor prezente în compoziţia sa. Acţiunea antiinflamatoare se datorează salicinei, care este un precursor al acidului salicilic (aspirina) şi care se găseşte în scoarţa de salcie şi în mugurii de plop. Acţiune similară au salicilatul de metil din mesteacăn, flavonoidele din ienupăr, rozmarin, frasin şi poliholozidele din urzică.

La acestea se adaugă efectul decontracturant muscular al rozmarinului, ienupărului, urzică şi efectul febrifug al scoarţei de salcie, mugurilor de plop şi al mesteacănului.

 Ceaiul Articulaţii Sănătoase este recomandat pentru:

  - Reumatism,

 - Hiperuricemie,

 - Gută.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Contraindicaţii

 La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii ale utilizării ceaiului Articulaţii Sănătoase. Este recomandat a se folosi cu prudenţă de către copii sub 12 ani.

 Ceaiul Articulaţii Sănătoase - Sarcină şi alăptare

 Este recomadat a se folosi cu prudenţă de asemenea şi de către femeile însărcinate şi mamele care alăptează.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Efecte secundare şi interacţiuni: 

 Nu se cunosc efecte secundare ale utilizării ceaiului Articulaţii Sănătoase respectând dozele recomandate.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Mod de preparare:

 Se toarnă 200 ml apă clocotită peste 1 plic şi se lasă 10-15 minute acoperit.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Mod de întrebuinţare:

 Se beau 3-4 căni cu ceai Articulaţii Sănătoase pe zi între mese. Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni, sau conform recomandării medicului.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Asocieri recomandate:

 În cazul afecţiunilor reumatismale cronice, pentru apariţia mai rapidă a efectului antialgic (antidureros) recomandăm adminstrarea timp de trei luni a capsulelor Articulaţii Sănătoase împreună cu ceaiul Articulaţii Sănătoase. Pe parcursul acestei cure, extern se va aplica gelul Biomobil sau gelul cu Ghiara diavolului şi untul pământului.

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

  Dacă suferiţi de reumatism vă recomandăm să reduceţi cât mai mult posibil din alimentaţie consumul de carne, pâine albă, produse de patiserie, zahăr alb. Este bine să consumaţi fructe şi în special citrice, oleaginoase (nuci, ulei de măsline, ulei de cânepă), legume (varză, sucul de cartof crud, hreanul, grâu încolţit. Faceţi băi fierbinţi, saună şi masaj uscat.

  Dacă suferiţi de gută, regimul alimentar constă în evitarea alimentelor uricogene, în primul rând al proteinelor animale (carnea, peştele gras, brânzeturile, ouăle) şi a unor legume (fasolea uscată, lintea), oleaginoase, ciocolată, cacao, sare, alcool. Recomandăm consumul de alimente care duc la alcalinizarea urinei (fructe, legume, lactate slabe, pâine şi cereale, ceaiuri medicinale diuretice). În cantitate moderată (o porţie pe zi) se pot consuma ciuperci, conopidă, mazăre verde, spanac, cereale integrale, soia. Consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de apă pentru a stimula eliminarea deşeurilor metabolice şi a toxinelor (de preferinţă apă alcalină).

 Ceai Articulaţii Sănătoase - Mod de prezentare:

 O cutie ceai Articulaţii Sănătoase conţine 20 de plicuri a câte 1,5 g fiecare.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare