Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Ceai Purificarea organismului

  Ceaiul Purificarea Organismului este alcătuit din plante medicinale care susţin mecanismele proprii de purificare a organismului şi favorizează eliminarea toxinelor.

Read moreShow less
5,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

 Ceai Purificarea organismului

  Ceaiul Purificarea organismului are acţiune depurativă prin eliminarea toxinelor atât pe cale renală prin diureză, cât şi pe cale intestinală prin laxaţie precum şi tegumentară prin sudoraţie. Ceaiul Purificarea Organismului favorizează eliminarea acidului uric şi are de asemenea şi acţiune antialergică. Specialiştii recomandă ceaiul Purificarea organismului pentru cure de purificare a organismului utile în afecţiuni reumatice, gută sau obezitate,

 Ceaiul Purificarea organismului conţine următoarele ingrediente:

  Frunze de păpădie (Taraxaci folium), urzică (Urticae Herba), trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba) cicoare (Cichorii herba), rădăcină de brusture (Bardanae radix), frunze de mesteacăn (Betulae folium), fructe de ienupăr (Juniperi fructus), flori de soc (Sambuci flos), frunze de frasin (Fraxini folium).

 Ceaiul Purificarea organismului are următoarele efecte: 

  Acţiunea benefică a ceaiului este completată de favorizarea eliminării acidului uric conferită de principiile active din frasin, ienupăr, mesteacăn şi a colesterolului (păpădie, mesteacăn, ienupăr, brusture). Produsul are de asemenea acţiune antialergică prin substanţele active din mesteacăn şi trei fraţi pătaţi.

  Pierderea excesivă de săruri minerale şi vitamine este prevenită datorită compoziţiei bogate a plantelor selecţionate în potasiu, calciu, magneziu, fier şi vitaminele A, B complex şi C.

 Ceaiul Purificarea organismului este recomandat pentru:

  Ceaiul Purificarea organismului este recomandat cu succes de către medicii specialişti pentru cure de purificare a organismului utile în afecţiuni reumatice, gută, obezitate, hipercolesterolemie, edeme, boli de piele.

 Ceai Purificarea organismului - Contraindicaţii:

  Respecâtnd dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii ale utilizării ceaiului Purificarea organismului. Nu este indicată administrarea ceaiului copiilor sub 6 ani.

 Ceai Purificarea organismului - Sarcină şi alăptare:

  Specialiştii recomandă utilizarea cu prudenţă a ceaiului Purificarea organismului de către femeile însărcinate sau mamele care alăptează. 

 Ceai Purificarea organismului - Efecte secundare şi interacţiuni: 

 Nu se cunosc efecte secundare ale utilizării ceaiului Purificarea organismului respectând dozele recomandate.

 Ceai Purificarea organismului - Mod de preparare:

  Se toarnă 200 ml apă clocotită peste 1-2 linguriţe amestec de plante  şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

  Ceai Purificarea organismului - Mod de întrebuinţare:

  Pentru copii peste 6 ani sunt recomandate 1-2 căni cu ceai Purificarea organismului pe zi.

Pentru adulţi este indicat a se consuma 3-4 căni cu ceai pe zi între mese. Durata unei cure obişnuite este de 6-8 săptămâni, sau conform recomandării medicului.

 Ceai Purificarea organismului - Asocieri recomandate:

  În curele de detoxifiere, ceaiul Purificarea Organismului se poate asocia cu complexul Curăţarea Organismului, complexul Curăţarea Sângelui, sau capsule Clorofilă. La acestea se poate adauga ceai Curăţarea Sângelui sau ceai Organism Purificat.

  Cura completă de detoxifiere începe cu complexul natural din plante medicinale şi argilă Curăţarea Colonului, timp de o lună, se continuă cu complexul Curăţarea Ficatului, timp de o lună şi apoi cu complexul Curăţarea Sângelui, pentru încă o lună. Pentru cei care au alergii şi afecţiuni cutanate, e bine să înceapă cura cu complexul natural din plante medicinale şi argilă Curăţarea Organismului, în loc de complexul Curăţarea Colonului.

 Ceai Purificarea organismului - Sfaturi practice de dietă şi stil de viaţă:

  Pe perioada de realizare a curei de detoxifiere este preferabil să excludeţi din alimentaţie (sau să reduceţi cât mai mult posibil) grăsimile saturate şi a grăsimile „trans” (untură, lactate grase, margarină, ouă, carne, mezeluri), alimentele cu conservanţi, coloranţi, arome artificiale, zahărul alb şi îndulcitorii artificiali, făina albă, precum şi reducerea consumului de dulciuri şi produse de patiserie. Se va evita alcoolul, cafeaua, tutunul, administrarea abuzivă a medicamentelor, alimentaţia în exces.

  Consumaţi alimente care au efect de alcalinizare şi detoxifiere: fructe şi legume (sub formă de sucuri, crude, sau fierte), cereale şi în cantităţi moderate oleaginoase şi uleiuri vegetale presate la rece. Pe cât posibil, luaţi mesele la ore fixe, iar seara ultima masă trebuie să fie înainte de ora 19:00. Consumaţi zilnic de cel putin 2 litri de apă pentru a stimula funcţia de detoxifiere a organismului.

 Ceai Purificarea organismului - Mod de prezentare:

  O cutie cu ceai Purificarea organismului conţine 50 grame de plantă.

 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare