Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

BioZHEOLYTH 60 cpr - Dacia Plant

BIOZHEOLYTH este un produs natural recomandat pentru curăţarea tractului gastrointestinal şi eliminarea metalelor grele din organism.

Read moreShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

CE SUNT ZEOLIŢII?

  Zeoliţii sunt aluminosilicaţi naturali hidrataţi, cu structură cristalină, care se găsesc în natură sub formă unor depozite de tuf vulcanic. Acest mineral a fost descris pentru prima dată de chimistul Axel Fredrik Cronstedt în 1756. În natură, zeoliţii s-au format prin depunerea cenuşii vulcanice în lacurile cu apă sarată.

 Zeolitul, sau „piatra care fierbe“, este un minereu care reprezinta aluminosilicati naturali hidratati de calciu, strontiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu. Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa, de a-si schimba cationii constituenti, fapt ce ii confera capacitati specifice de absorbtie, desorbtie si schimb ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.

 Cercetările rontgenometrice au arătat că structurile cristaline ale zeoliţilor sunt formate din reţele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral constă în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formează un schelet anionic (cu încărcătură electrică negativă). Datorită structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcină electrică pozitivă (cum ar fi metalele grele) dar şi molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate în aceşti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeoliţilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorită includerii lor în această reţea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o dată cu traversarea tubului digestiv, reuşeşte să cureţe pereţii intestinali, ajutând la eliminarea lor. Zeoliţii au extrem de multe aplicaţii practice în: cosmetică, medicină, inginerie nucleară, petrochimie, agricultură, separarea metalelor grele, dedurizarea şi purificarea apei.

BIOZHEOLYTH contribuie la:

- detoxifierea tractului gastrointestinal
- eliminarea metalelor grele din organism
- încetinirea tranzitului intestinal
- normalizarea acidităţii gastrice.

Contraindicatii BIOZHEOLYTH:

Alergie la zeolit.

Administrare BIOZHEOLYTH:

Adulţi: câte 1 comprimat Biozheolyth de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat Biozheolyth de 2 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ comprimat Biozheolyth de 2-3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Comprimatele de Biozheolyth se înghit cu apă. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat BIOZHEOLYTH:

Tuf zeolitic mineralizat cu 83,3% zeolit (1120 mg); celuloză microcristalină; stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare