Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Zeo Shark - Herbagetica 70 cps

Anticancerigen, stopeaza vascularizarea tumorilor, antireumatic

Read moreShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Zeo Shark - Herbagetica 70 cps

Este un supliment nutritiv care inglobeaza in el un puternic antitumoral - cartilajul de rechin, alaturi de Spirulina, Ginseng siberian (ca imuno-stimulator) si o varietate de zeolit, numita clinoptilolit. Este un produs adresat mai ales problemelor imunitare, bolii canceroase si afectiunilor dermatologice, care are o eficienta cu totul remarcabila, superioara tratamentului cu cartilaj de rechin simplu. Aceasta, pentru ca studii de ultima ora arata ca eficienta cartilajului de rechin poate creste uimitor de mult atunci când este administrat in anumite combinatii cu alte remedii, vegetale si minerale. De regula, cartilajul de rechin se combina cu alge foarte bogate in clorofila, substanta care vine cu o actiune detoxifianta puternica, ce completeaza efectul cartilajului. Iar actiunea acestei combinatii este potentata, in acest caz, si de un imunostimulator puternic, extractul de Ginseng siberian, la care se adauga un mineral – zeolitul, cu efecte de eliminare a metalelor grele, antitumorale si detoxifiante. Iata in continuare cateva informatii despre cel mai important ingredient:

Cartilajul de rechin - un adjuvant pretios in boala canceroasa

Studiile detaliate, facute despre actiunea antitumorala a cartilajului de rechin, au aratat ca acesta actioneaza pe nu mai putin de trei cai, pentru a-i ajuta pe bolnavii de cancer sa invinga aceasta afectiune:

1. Prin stimularea sistemului imunitar – stimularea suficient de intensa a imunitatii face ca tumorile sa intre pur si simplu in remisie, fiind atacate si „ucise” de catre celulele cu rol de aparare.

2. Prin impiedicarea vascularizarii tumorilor – in cartilajul de rechin exista doua substante care blocheaza formarea vaselor de sânge in jurul tumorilor.

3. Prin inducerea mortii programate a celulelor tumorale – fiecare celula a organismului uman are o durata de viata limitata, dupa care se auto-distruge (mecanism numit apoptoza), fiind inlocuita de o celula tânara. La celulele maligne acest program de autodistrugere nu mai functioneaza, insa prin administrarea cartilajul de rechin, ele reintra in normal, fiindu-le indusa asa-numita „moarte programata”.

Zeo Shark are urmatoarele actiuni:

 • radioprotector
 • chemoprotector
 • imunostimulator
 • inhibitor al angiogenezei tumorilor

 

Indicatii (in baza studiilor știintifice recunoscute international):

Zeo Shark se utilizeaza ca adjuvant in:

 • boala canceroasa in general
 • cancer pulmonar
 • cancer la prostata
 • cancer la sân
 • tumori cerebrale
 • deficiente imunitare fumat (limitarea efectelor nocive)
 • reumatism, luxatii, fracturi
 • sport de performanta (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale și articulare)

 

Mod de administrare Zeo Shark:

De regula, se iau 1-2 capsule de trei-patru ori pe zi.

Precautii și contraindicatii in administrarea Zeo Shark:

A se administra cu prudenta in caz de afectiuni de coagulare a sangelui, afectiuni renale si hepatice severe, diabet, ulcer gastro-duodenal. Poate inactiva unele metale (de ex., litiu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrare concomitenta. Contraindicat  in ulcer gastric si gastrita acuta, sarcina si alaptare, sugarilor, persoanelor sensibile la administrarea de aspirina.

Compozitie Zeo Shark / capsula:

Cartilaj de rechin 318 mg, zeolit 91 mg, spirulina (Arthrospira platensis) 45,5 mg, Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 45,5 mg. Capsula tare de gelatina.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare