Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Detoxiplant - Santo Raphael

Detoxiplant este un produs natural cu efect detoxifiant, depurativ, antiinflamator.

Read moreShow less
42,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Detoxiplant - Santo Raphael
 

Detoxifierea sau purificarea sângelui şi a limfei este o etapă foarte importantă cu care se începe orice tratament naturist. Pentru realizarea ei, am preparat DETOXIPLANT – capsule, o formulă cu extracte din plante renumite în medicina tradiţională indiană pentru valoarea lor terapeutică. Un avantaj al folosirii produsului DETOXIPLANT - capsule este, pe lângă lipsa lui de efecte secundare sau toxicitate, realizarea, în plus, a unei purificări la nivel emoţional. Efectele se resimt printr-o stare de linişte, calm, echilibru interior, lipsă de tensiune, dinamism, optimism.

Compozitie:

Haritaki (Terminalia chebula), Amalaki (Emblica officinalis), Bibhitaki (Terminalia bellerica), Guggul (Commiphora mukul), Bhumyamalaki (Phyllanthus niruri)

 

Compoziţia acestui amestec are la bază triphala – amestec din 3 plante renumite în Ayurveda pentru armonizarea generală a corpului şi echilibrarea oricăror tulburări. Combinaţia triphala ajută la purificarea colonului şi eliminarea balonărilor, paraziţilor intestinali. Cele trei plante care intră în compoziţia formulei triphala sunt: Haritaki – armonizator principal al digestiei şi reglator de tranzit intestinal, Amalaki – renumit ca purificator şi tonic al ficatului, regenerator şi reîntineritor (conţine foarte multă vitamina C) şi Bibhitaki – ajută la eliminarea retenţiei de apă, purificator la nivelul ficatului, căilor urinare şi respiratorii.
Formula noastră detoxifiantă mai conţine alte două plante, Guggul şi Bhumyamalaki.

Guggul este renumit atât pentru efectul său depurativ general, cât şi pentru valoarea sa în tratarea bolilor articulare, el intrând în compoziţia a numeroase formule antireumatice şi antiartritice. Ajută, de asemenea, la îndepărtarea excesului de lipide şi colesterol din sânge şi de pe pereţii vaselor şi la eliminarea kilogramelor în plus.
Bhumyamalaki este una din principalele plante folosite pentru purificarea şi eliminarea problemelor de la nivelul ficatului şi vezicii biliare. Se utilizează tradiţional şi pentru eliminarea edemelor şi vindecarea bolilor de piele.


Indicatii Detoxiplant:


Detoxifiant, depurativ, antiinflamator. Pentru stare de oboseala cronica, obezitate, edeme; lipsa poftei de mancare; reumatism, artroze, spondiloze; boli cronice ale pielii (eczeme, psoriazis etc.), abcese, adenopatii; intoxicatii cronice (tabagism, alcoolism); boli autoimune (lupus, poliartrita etc.)


Contraindicatii Detoxiplant:


Sarcină, emaciere, alergie la unul dintre componente.
Precauţii la administrare: a nu se depăşi doza prescrisă.
Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: poate interacţiona cu medicaţia antiinflamatoare, antihipertensivă, antidiabetică, poate creşte efectul diureticelor, antihipertensivelor, hipocolesterolemiantelor şi sărurilor de litiu, poate perturba absorbţia fierului, protejează ficatul de efectele toxice ale medicaţiei antituberculotice.
Produsul nu conține substanțe cu potenţial alergenic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


Administrare Detoxiplant:


Adulţi: 2-4 capsule de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului.
Vârstnici (peste 65 ani): 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului.
Opţional se pot deschide capsulele şi administra sublingual, cu puţină apă, pulberea conţinută în ele.
Pentru un efect optim, se recomandă o cură cu DETOXIPLANT de minim 3 luni.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare