Articulatii Sanatoase 60cps

Preț 20,10 ron tax incl.

  Articulaţii sănătoase este recomandat pentru menţinerea mobilităţii şi a flexibilităţii articulaţiilor. Acesta are efect antiinflamator, diuretic şi protector gastric. Pentru tratarea reumatismului, a gutei sau a durerilor musculare, articulaţii sănătoase este o alegere înţeleaptă.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Articulaţii sănătoase

 Articulaţii sănătoase este utilizat pentru menţinerea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor. Este un bun antiinflamator, are efecte diuretice şi depurative poate fi utilizat cu succes ca şi protector gastric. Articulaţii sănătoase este recomandat pentru tratarea gutei, a reumatismului sau a durerilor musculare.

Articulaţii sănătoase conţine următoarele ingrediente/capsulă:

 Creţuşcă (Ulmariae herba), frunze de mesteacăn (Betulae folium), rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix),
fructe de ienupăr (Juniperi fructus), extract de rădăcină de ghiara diavolului (Harpagophyti radix) standardizat în min. 2,7% harpagozide 35 mg, extract de scoarţă de salcie (Salicis cortex) standardizat în min. 15% salicină 17,5 mg.

 Harpagophytum (Ghiara diavolului) este o plantă originară din Africa de Sud. Medicina modernă a pus în evidenţă o importantă acţiune antireumatică datorită prezenţei harpagozidelor cu proprietăţi antiiflamatoare şi analgetice comparabile cu ale fenilbutazonei şi derivatilor pirazolonici. Utilizarea timp mai îndelungat a acestei plante înlătură durerile reumatice, îmbunătăţeşte mobilitatea articulaţiilor fiind eficientă îndeosebi în artroze, spondiloze, poliartrită cronică, nevralgii. Deoarece conduce şi la scăderea concentraţiei de colesterol şi trigliceride din sânge este utilă persoanelor care suferă de afecţiuni reumatismale dublate de adipozitate şi hiperlipidemie.
 Scoarţa de salcie albă este precursolul natural al aspirinei. Ea conţine din abundenţă saligenină, constituent care se transformă în organism în acid salicilic, cu acţiune antiinflamatoare, antialgică, antireumatică şi sedativă.
 Creţuşca este înrudită ca şi acţiune cu scoarţa de salcie deoarece conţine derivaţi ai acidului salicilic care îi conferă proprietăţi antireumatismale, antiiflamatoare, diaforetice. La acestea se adaugă acţiunea diuretică conferită de flavonoide şi cea protectoare gastrică.
 Frunzele de mesteacăn exercită un efect antiinflamator, diuretic, depurativ. Favorizează eliminarea acidului uric şi a reziduurilor metabolice având un efect foarte bun în suferinţele reumatice şi gută. 
 Glicirizina din rădăcina de lemn dulce are o structură asemănătoare cortizonului conferindu-i un puternic efect antiinflamator și antialgic. Studiile științifice au arătat prezența unei substanțe (carbenoxolona) care imprimă o importantă acţiune antiulceroasă.
 Fructele de ienupăr având proprietăţi antiinflamatoare şi diuretice sunt utile în inflamaţiile acute ale articulaţiilor şi muşchilor.

Articulaţii sănătoase are următoarele efecte:

 - antiinflamator
 - antialgic
 - diuretic
 - depurativ (favorizeaza eliminarea toxinelor)
 - protector gastric

Articulaţii sănătoase este recomandat în tratarea:

 - reumatismului
 - gutei
 - durerilor dorso-lombare
 - durerilor musculare

Articulaţii sănătoase conţine următoarele contraindicaţii:

Nu se recomandă copiilor sub 6 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

 Articulaţii sănătoase - Sarcină şi alăptare

Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alaptează datorită conţinutului în salicilaţi. Substantele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Articulaţii sănătoase - Efecte secundare şi interacţiuni 

Articulaţii sănătoase se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Cum se utilizează Articulaţii sănătoase?

Se administrează 1-2 capsule de articulaţii sănătoase 3 ori pe zi, între mese. 
Durata curei: 1-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Articulaţii sănătoase - Evaluarea eficienţei

 S-au administrat capsule «Articulaţii Sănătoase», timp de 2 luni la 126 de pacienţi cu artrite, artroze, spondiloză dorso-lombară, artropatie urică. S-a constatat ameliorarea durererii la toţi pacienţii, reducerea semnificativă a redorii articulare şi a contracturii musculare. 
Efectele s-au instalat repede, în primele zile de administrare, atingând maximul la 2 săptămâni de la începutul terapiei. 
Tratamentul fitoterapeutic a fost suficient pentru 85 de pacienţi (67,4%). 
18,7% din pacienţi au luat la nevoie (meteosensibilitate, efort) şi antiinflamatoare nesteroidiene, iar pacienţii cu afecţiuni reumatice cronice severe (13,9%) au necesitat şi medicaţie alopată în paralel, dar micşorând doza acesteia. 
Produsul a fost bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Articulaţii sănătoase poate fi adminstrat şi pacienţilor cu:

*afecţiuni cardiovasculare, deoarece nu produce retenţie hidro-salină
*afecţiuni peptice (gastrite, ulcere), deoarece are şi efect de protecţie a mucoase gastrice.

Articulaţii sănătoase - mod de prezentare

Articulaţii sănătoase conţine: 60 capsule vegetale a 350 mg 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu