Tianli - 6 fiole

Tianli este un afrodiziac natural foarte puternic, amplifică potența și virilitatea, îmbunătățește erecția. Cu Tianli aveți din nou o viață sexuală activă și fericită.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

Natural Potent TianLi – 6 fiole

Produsul Natural Potent TianLi este facută din ierburi sălbatice proaspete după un proces ştiinţific de tratare, rafinare şi extragere. 

Aproape zece mii de persoane care au testat produsul Natural Potent TianLi au confirmat efectul produsului împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a functiei sexuale.

Reţeta produsului Natural Potent TianLi a fost folosită iniţial la Curtea Imperială a Chinei şi avea funcţia de a întări spiritul, tonifiind trupul. Natural Potent TianLi este fabricat după această reţetă si este un produs ideal şi special pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi îmbunătăţirea stării generale.

Indicaţii Natural Potent TianLi :

Natural Potent TianLi se foloseşte în ameliorarea stărilor de oboseală, slăbiciune, impotenţă sexuală, marirea virilitatii, imbunatatirea potentei, cresterea libidoului, insomnii, încăruntire prematură.

Natural Potent TianLi are urmatoarea compoziţie :

Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum Multiflorum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Lidcus Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus (ginseng siberian).

Cum administram Natural Potent TianLi:

Se bea o fiolă de Natural Potent TianLi cu 45 minute - o oră înainte de raportul sexual.
Se recomandă o fiolă pe zi pentru întreţinerea sănătăţii, iar pentru tratament complet este recomandata o cură de 16 fiole cu Natural Potent TianLi.

Natural Potent TianLi are urmatoarele contraindicaţii :

Administrati cu prudenţă Natural Potent TianLi la persoanele cu hipertensiune şi boli de inimă.
Administrarea produsului concomitent cu băuturile alcoolice nu este indicată.
Natural Potent TianLi nu este recomandă adolescenţilor.
Puteti administra Natural Potent TianLi o perioada mai lunga de timp, fiind sigur şi fără efecte secundare.
Deoarece în urma administrării produsului Natural Potent TianLi durata contactului sexual se prelungeşte, se recomandă un consum suplimentar de proteine şi carbohidraţi.

Tian li este un produs special creat pentru barbatii care si-au pierdut apetitul sexual sau care nu mai sunt capabili de erectie.In acelasi timp revigoreaza si intareste vitalitatea corpului si functiile organismului.Tianli ajuta la indepartarea disfunctiilor erectile,avand ca efect prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii. Nu creeaza si nu produce reactii adverse.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu