TianLi – 4 fiole

Preț 60,00 ron tax incl.

TianLi este un excelent afrodisiac si tonic sexual, îmbunătăţeşte funcţia sexuală, revigorează impulsul sexual, fiind recomandat în impotenţă sexuală. Natural Potent Tian Li măreşte virilitatea, potenta, libidoul.

Nou

6 Produse

In stoc

Adaugă în lista de dorințe

TianLi – 4 fiole

Produsul  TianLi este facut din ierburi sălbatice proaspete după un proces ştiinţific de tratare, rafinare şi extragere. 

Aproape zece mii de persoane care au testat produsul TianLi au confirmat efectul produsului împotriva oboselii şi revigorarea rapidă a functiei sexuale.

Reţeta produsului TianLi a fost folosită iniţial la Curtea Imperială a Chinei şi avea funcţia de a întări spiritul, tonifiind trupul. TianLi este fabricat după această reţetă si este un produs ideal şi special pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale şi îmbunătăţirea stării generale.

Indicaţii TianLi :

TianLi se foloseşte în ameliorarea stărilor de oboseală, slăbiciune, impotenţă sexuală, marirea virilitatii, imbunatatirea potentei, cresterea libidoului, insomnii, încăruntire prematură.

TianLi are urmatoarea compoziţie :

Barren Wort, Boxrohorn Fruit, Polygonum Multiflorum, Hypoxis Minor, Damnacanthus Lidcus Gaerti, Bosschniakia Rossiea, Eleutherocus Senticossus (ginseng siberian).

Cum administram TianLi:

Se bea o fiolă de TianLi cu 45 minute - o oră înainte de raportul sexual.
Se recomandă o fiolă pe zi pentru întreţinerea sănătăţii, iar pentru tratament complet este recomandata o cură de 16 fiole cu Natural Potent TianLi.

TianLi are urmatoarele contraindicaţii :

Administrati cu prudenţă TianLi la persoanele cu hipertensiune şi boli de inimă.
Administrarea produsului concomitent cu băuturile alcoolice nu este indicată.
TianLi nu este recomandă adolescenţilor.
Puteti administra TianLi o perioada mai lunga de timp, fiind sigur şi fără efecte secundare.
Deoarece în urma administrării produsului TianLi durata contactului sexual se prelungeşte, se recomandă un consum suplimentar de proteine şi carbohidraţi.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu