Permen - Walmark 30 tb

Afrodisiac care crește apetitul sexual și potența, îmbunătățește erecția, virilitatea și contribuie la creșterea libidoului,  susține performanța fizică și psihică. Îmbunătățește-ți erecția si potența cu Permen.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

Permen - Walmark 30 tb

Permen conține o combinație de substanțe extrase din plante (Ginseng, Tribulus terrestris) și L-arginină. Ginsengul ajută la diminuarea oboselii și conferă vitalitate. Tribulus terrestris este o plantă medicinală folosită de secole, ce poate crește  libidoul,  sprijină virilitătea, apetitului sexual și  potența. L-arginina este precursorul oxidului nitric, o moleculă care joacă un rol cheie în circulația sanguină și asupra vaselor de sânge. Pentru rezultate vizibile se recomandă Permen® pentru o perioadă îndelungată (2-3 luni).

Compoziție Permen

Porția zilnică recomandată conține:

Greutate/

1 tbl.

 Greutate/

2 tbl.

Tribulus terrestris

Extract standardizat; 40 % saponine

250,0

mg

500,0

mg

L-arginină

166,7

mg

333,4

mg

Ginseng (Panax ginseng)

Extract standardizat; 27-30 % ginsenozide

Administrare Permen

Permen este un supliment alimentar. Se administrează 3 tablete pe zi, în timpul mesei sau după masă.

Atenționări la folosirea produsului Permen

 A nu se depăşi porţia zilnică recomandată de Permen. Permen este un supliment alimentar şi nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. Permen Nu este recomandat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la o temperatură mai mică de 25 ºC. A se păstra în cutia originală.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu