Diuretic 60 cps

Preț 12,10 ron tax incl.

 Produsul Diuretic susţine şi menţine buna funcţionare a aparatului urinar, are efect diuretic şi este recomandat de către medici pentru tratarea hipertensiunii arteriale.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe


Diuretic - 60 capsule


 Suplimentul Diuretic ajută la eliminarea apei din organism pe cale urinară şi totodată susţine şi menţine buna funcţionare a aparatului urinar. "Diuretic" este recomandat de către medici persoanelor care suferă de retenţie hidro-salină (edeme) sau hipertensiune arterială. 

 

Produsul Diuretic conţine următoarele ingrediente/capsulă:

 Frunze de mesteacăn (Betulae folium) 124 mg, troscot (Polygoni avicularis herba) 62 mg, traista ciobanului (Bursae pastoris herba), sulfină (Meliloti herba), rizomi de pir (Graminis rhizoma).

 Traista ciobanului are fructele în formă de inimioară sau «traistă de cioban». Diferite studii farmacologice arată prezenţa în compoziţia sa a aminelor biogene cu rol în reglarea tensiunii arteriale. Este uşor diuretică, dezinfectantă urinar şi hemostatică.

 Mesteacănul exercită, în primul rând, o acţiune diuretică; de asemenea, favorizează eliminarea acidului uric şi colesterlolului, dizolvă treptat calculii urinari, scade uşor tensiunea arterială.

 Sulfina are acţiune diuretică, vasodilatatoare, fluidifiantă a sângelui şi anticoagulantă, fiind recomandată în tratamentul hipertensiunii arteriale şi pentru eliminarea edemelor.

 Troscotul actionează asupra epiteliului renal, favorizând creşterea cantităţii de urină eliminată, însă fără a produce depleţie de potasiu. Având şi efect hipotensiv, este recomandat în hipertensiune şi suferinţe cardiovasculare.

 Pirul este o plantă diuretică şi tonic-remineralizanată care datorită vitaminelor şi sărurilor de potasiu din compoziţia sa previne spolierea organismului de săruri minerale prin creşterea diurezei.

Produsul Diuretic are următoarele efecte:

 -  diuretic;

 -  hipotensor.

 

Produsul Diuretic este recomandat pentru tratarea:

 - retenţiei hidro-saline (edeme);

 - hipertensiunii arteriale

 

Produsul Diuretic - Contraindicaţii:

 Suplimentul Diuretic nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Produsul Diuretic - Sarcină şi alăptare:

 Femeile însărcinate pot lua câte o capsulă din suplimetul Diuretic de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Produsul Diuretic - Efecte secundare şi interacţiuni:


Suplimentul Diuretic  se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Produsul Diuretic - Mod de utilizare:

 Se administrează o 1 capsulă din suplimentul  Diuretic de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă. În caz de edeme asociate se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.

 Durata curei cu produsul Diuretic este de  4-6 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni, timp în care se foloseşte un alt diuretic.

Produsul Diuretic - Evaluarea eficienţei:

 *S-au administrat capsule „Diuretic” timp de 1 lună, la 64 de pacienţi hipertensivi care prezentau şi edeme de diferite grade.*Pe durata administrării, la 69% dintre pacienţi nu a mai fost necesar tratamentul diuretic alocat, preparatul fitoterapeutic fiind suficient; 31% au luat în paralel şi medicaţie diuretică alocată, dar au putut reduce din doza acesteia.

*S-a constatat la 91% dintre pacienţi reducerea valorilor tensionale şi amelioarea până la dispariţie a edemelor tuturor pacienţilor.

Produsul Diuretic - Mod de prezentare:

Suplimentul Diuretic are 60 capsule a 300 mg.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: