Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Echinacea forte - Dacia Plant

ECHINACEA FORTE este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar

Read moreShow less
16,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Echinacea forte - Dacia Plant

 

ECHINACEA FORTE este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar

DESPRE IMUNITATE:


Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a opune rezistenţă în faţa agenţilor patogeni. Imunitatea poate fi clasificată în: imunitate naturală (obţinută încă de la naştere) şi imunitate dobândită care, la rândul ei, este de două tipuri: pasivă şi activă.
Imunitatea pasivă se obţine prin:
- transferul de anticorpi din sângele mamei la nou-născut (copilul se naşte cu imunitate antiinfecţioasă, pe care însă o pierde treptat în 3-6 luni după naştere);
- alăptare (anticorpii materni se transmit prin lapte, procesul de alăptare contribuind astfel la creşterea rezistenţei antiinfecţioase a sugarului);
- administrarea de seruri imune şi/sau imunoglobuline umane; durata imunităţii astfel obţinute este temporară (14-21 de zile).
Imunitatea activă se obţine:
- în mod natural (după trecerea printr-o boală infecţioasă)
- în mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunităţii cu produse naturale reprezintă o metodă activă de creştere a imunităţii pentru toate liniile: celulară, umorală, specifică şi nespecifică (complement, lizozim, interferon etc).
Disfuncţiile care apar la nivelul sistemul imunitar pot fi de 2 tipuri: de deficit (deficienţele imunitare) sau de exces (alergiile şi afecţiunile autoimune).  Deficienţele imunitare scad rezistenţa organismului la infecţii care, în acest mod pot fi mult mai uşor contactate. Scăderea imunităţii, în general, lasă organismul descoperit în faţa afecţiunilor, putând fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimulării mecanismelor naturale de apărare, ce poate fi realizată prin administrarea de plante imunostimulente.

DESPRE  ECHINACEA:


Echinacea face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă perenă, la care florile apar individual la vârful tulpinii, având petale de culoare alb, roz sau roşu şi un disc roşu-maroniu central. Echinacea a fost utilizată de amerindieni ca remediu pentru tratarea rănilor şi a muşcăturilor de şarpe, ea fiind preluată de coloniştii americani şi introdusă în arsenalul lor terapeutic în anul 1800. În medicina tradiţională echinacea se folosea pentru întărirea imunităţii organismului.

 

Echinacea forte contribuie la

Funcţionarea normală a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc.).

 

Contraindicatii Echinacea forte

Boli autoimune, transplant de organe, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Mod de administrare Echinacea forte

 

  • Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii între 10 şi 14 ani: câte 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii între 5 şi 9 ani: câte ¼ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 

Ingrediente Echinacea forte/comprimat:

echinacea (Echinacea purpurea) – extract hidroalcoolic 5:1 din părți aeriene (400 mg); celuloză microcristalină; echinacea (Echinacea purpurea) – pulbere din părți aeriene (200 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris) (5 mg).

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare