Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
Colon Health Pachet - Pro Natura

Colon Health Pachet - Pro Natura

Promo 3 in 1 multiple efecte benefice: detoxifierea organismului.Pachetul contine:Flacon Colon health
Read moreShow less
166,82 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Colon Health Pachet
Colon Health Pachet promo 3 in 1 multiple efecte benefice: detoxifierea organismului.

Pachetul contine:

Flacon Colon health pulbere - 1 buc
Cutie cu 12 plicuri colon health - 1 buc
Cutie Colon Health 100 cps - 1 buc


Aveti in pachetul promotional cutia cu pulbere colon health pentru administrarea celor 2 lingurite seara si cutia cu cele 100 capsule colon health pe care le administrati  cate 2 pastile inainte de mic dejun si 2 pastile inainte de masa de pranz si 12 pliculite de colon health la purtator atunci cand va deplasati de acasa.
 

Psilium ( lat. Psyllium), contine o cantitate mare de fibre solubile, care in intestin se comporta asemenea unui burete, care se umfla, absoarbe substantele toxice,  stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal. Studiile au demonstrat ca fibrele solubile de spilium sunt cele mai bune pentru reducerea nivelului  colesterolului si, in consecinta, contribuie la diminuarea riscului de boli coronariene. Psilum este o planta din familia patlaginei, cultivata in India, Spania, Franta. In medicina populara, semintele de psyllium sunt cunoscute datorita proprietatilor lor laxative. In Egiptul Antic, semintele de psyllium erau folosite in tratarea inflamatiilor cailor urinare. Mai putin cunoscuta la noi, aceasta planta este utilizata la scara larga in SUA pentru tratarea celor mai diverse afectiuni ale tubului gastrointestinal. Studii recente au demonstrat ca psyllium regleaza functia motorie a colonului si stimuleaza secretia intestinala. Acest efect se datoreaza continutului ridicat de fibre  alimentare solubile si insolubile.
Gama de produse COLON HEALTH contine un complex de principii active naturale si fibre alimentare solubile ( prebiotice) si insolubile, cu multiple efecte benefice: detoxifierea organismului; stimularea tranzitului intestinal si mentinerea sanatatii colonului; are rol in reducerea absorbtiei de glucide, lipide, lipoproteine (colesterol); reducerea senzatiei de foame si mentinerea unei greutati ideale; cresterea absorbtiei de calciu; util in boala hemoroidala; contine vitamine, minerale, enzime,  aminoacizi esentiali, carbohidrati si acizi grasi, Omega-3, Omega-6, Omega-9, beneficii pentru functionarea normala a organismului.
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare