Crema de fata Manuka Honey 50ml - Apiland

Preț 79,00 ron tax incl.

Crema de fata Manuka Honey este un produs natural care reda stralucirea naturala si supletea pielii, reduce aparitia semnelor imbatranirii si hidrateaza intens toate tipurile de ten.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

Crema de fata Manuka Honey 50ml - Apiland

Crema de fata Manuka Honey, Hidratare intensa pentru toate tipurile de ten

Crema de fata Manuka Honey reda stralucirea naturala si supletea pielii, reduce aparitia semnelor imbatranirii si hidrateaza intens toate tipurile de ten.

 

Deshidratarea slăbeşte rezistenţa pielii, care devine astfel predispusă la riduri: uscată, ternă şi lipsită de elasticitate. Crema de faţă hidratantă cu Miere de Manuka MGO™ 250+ este special creată pentru a reda strălucirea naturală şi supleţea pielii, reducând astfel apariţia semnelor îmbătrânirii.

Mierea de Manuka s-a dovedit a avea o actiune unica si sigura antibacteriana naturala.

Codificarea MGO TM 250+ Manuka Honey indica faptul ca nivelul ridicat (250 mg /kg) al continutului de Methylglyoxal, responsabil de proprietatile recunoscute ale Mierii de Manuka, este testat si certificat.  

Continutul ridicat de antioxidanti ai Mierii de Manuka si abilitatea naturala a acesteia de a intineri, catifela si repara sunt ingrediente deosebite pentru îmbunătățirea aspectului tenului.

 

Greutate netă: 50 ml

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: