Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Pastura 500g - Apiland

Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, care fac din acest produs apicol o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si buna-stare generala.

Read moreShow less
180,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Brand:
Etichete:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Pastura 500g - Apiland

Păstura este polenul fermentat în condiţii naturale, în stup. Albinele aduc polenul în stup şi il introduc în celula fagurelui unde, este combinat cu puţină miere şi diverse enzime, după care, celula este sigilată cu ceară. Aici, sub influenţa microorganismelor, a temperaturii şi umidităţii din stup, polenul trece printr-o serie de transformări biochimice devenind, după 3 luni de fermentare naturală, Păstură.

Păstura are astfel însuşiri mai valoroase decât polenul, datorită conţinutului ridicat de zahăruri simple, vitamine (A, B, C, E şi K), acid lactic, enzime şi minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), fiind utila in prevenirea si tratarea anemiilor. Păstura este un bio-stimulator natural bogat în fito-hormoni, polifenoli cu efect antioxidant, elemente minerale şi substanţe active, care fac din acest produs apicol o importanta sursa benefica de energie, vitalitate si buna-stare generala.

 

Indicaţii terapeutice Pastura - Apiland:

  • - Păstura este un produs recomandat în special persoanelor care suferă de afecţiuni hepatice şi ale tubului digestiv. Păstura este recomandată în tratarea afecţiunile legate de ficat şi funcţionarea lui (hepatite, ciroze) fiind mai eficientă, în acest domeniu, decât polenul. De asemenea, este indicată persoanelor care suferă de afecţiuni în zona tubului digestiv, ajutând la detoxifierea organismului.
  • - De-a lungul timpului, s-a observat eficacitatea consumului de păstură în afecţiuni ale prostatei – ”Pâinea albinelor” ajutând la tratarea problemelor urinare şi ale complicaţiilor derivate din inflamarea prostatei.
  • - Păstura ajută la reducerea colesterolului, de aceea este indicată celor care au probleme circulatorii şi celor care suferă de ateroscleroză.
  • - Păstura ajută în prevenirea şi tratarea anemiilor datorită conţinutului bogat în vitamine, aminoacizi esenţiali şi minerale. De asemenea, joacă un rol important şi în întărirea sistemului imunitar al organismului şi ajută la completarea carenţele provenite în urma unei alimentaţii nesănătoase.
  • - Complexul de vitamine, minerale, lacto-fermenti, aminoacizi şi enzime ce se găsesc în păstură fac din aceasta o importantă sursă benefică de energie, vitalitate şi bună-stare generală.
  • - Datorită procesului de fermentare Păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen. Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile ei să se altereze.
  • - Consumul de Păstură este indicat copiilor, ”Pâinea albinelor” suplimentând lipsa de proteine şi vitamine cauzată de o alimentaţie neechilibrată.

 

Mod de utilizare Pastura - Apiland:

Doza uzuală recomandată este de 1 linguriţă/zi, adică aproximativ 3 grame/zi. În unele situaţii doza recomandată poate fi mărită, în funcţie de indicaţiile medicului apifitoterapeut.


Atenţie:

Păstura nu este o pastă sau o mixtură de polen, ci ea este polen fermentat în mod natural în stup. Are forma hexagonală ca a celulelor fagurelui, este solidă, închisă la culoare, cu nuanţe diferite şi are un gust dulce-acrişor.

O mulţime de produse au primit numele generic de păstură, deşi nu se aseamănă cu aceasta nici din punctul de vedere al compoziţiei, nici al structurii şi nici a proprietăţile terapeutice. Unii au numit polenul amestecat cu miere păstură, alţii o anumită pastă făcută din polen. Toate acestea sunt ceea ce noi numim Păstura falsă sau pseudo-păstura.


Datorită procesului de fermentare Păstura este indicată persoanelor cu o sensibilitate ridicată la polen.
Din acelaşi motiv poate fi păstrată la temperatura camerei fără ca proprietăţile ei să se altereze.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare