Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

GLYCOLIC ACID 10% CREAM - Secom

48g
Crema de noapte exfolianta, cu un continut echilibrat de acid glicolic. Sustine regenerarea cutanata, pentru un ten luminos, intinerit si neted.
Read moreShow less
154,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Crema de noapte exfolianta, cu un continut echilibrat de acid glicolic. Sustine regenerarea cutanata, pentru un ten luminos, intinerit si neted.

Avantaje:
  • Contine 10% acid glicolic, un alfa-hidroxi-acid natural
  • Acidul glicolic exfoliaza delicat tenul si ii reda aspectul luminos si intinerit prin indepartarea impuritatilor, stimularea regenerarii, repararii si hranirii pielii
  • Uleiul de cocos, untul de shea si gelul de aloe vera protejeaza pielea prin efectul de hidratare si catifelare
  • Textura usoara, non-comedogenica, ajuta la mentinerea tenului curat, fara imperfectiuni

Descriere
  • Recomandat pentru ten: normal, mixt, gras
  • Produs fara parabeni
  • Varsta recomandata: 30+

Glycolic Acid 10% Cream reprezinta un amestec echilibrat de ingrediente naturale pentru exfolierea si regenerarea tenului in mod delicat. Exfolierea este un ritual de ingrijire necesar in special incepand cu varsta de 30 de ani, cand capacitatea de regenerare a epidermei scade, iar aspectul tern, incarcat si uscat al pielii castiga teren. Exfolierea reduce degradarea fibrelor de colagen si stimuleaza sinteza de acid hialuronic, elastina si colagen, pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, iar prin stimularea proceselor de regenerare cutanata este favorizata hranirea pielii si mentinerea elasticitatii si supletei acesteia. Indepartarea celulelor devitalizate ajuta de asemenea la uniformizarea aspectului pielii si mareste eficacitatea tratamentelor aplicate.

Ingrediente active: acid glicolic 10%, ulei de cocos, unt de shea, gel de aloe vera, L-arginina.



Compozitie
Per 1 flacon
glycolic acid(10) %
Cocos nucifera oil
(ulei din nuca de Cocos)
Butyrospermum parkii butter
(unt din Arbore de Shea)
Aloe barbadensis
(gel de Aloe vera)
arginine
(L-arginina)
caprylic/capric triglyceride
glycerin
aqua
(apa purificata)
glyceryl stearate
cetearyl glucoside
hydroxypropyl methylcellulose
potassium sorbat(0.2) %
xanthan gum
Componente bioactive
compusi fenolici (acid galic, trans-cinamic, catechina, epicatechina, quercitina), antrachinone (barbaloina), triterpene, fitosteroli, acizi grasi, minerale, vitamine, aminoacizi esentiali si non-esentiali, polizaharide, lecitina


Utilizare

Se aplica o cantitate mica seara, inainte de culcare, pe tenul curat si uscat. Se incepe utilizarea cu 2 aplicari pe saptamana si se creste gradual frecventa prin aplicare in seri alternative, pana la uz zilnic, in functie de toleranta cutanata. Senzatia de furnicaturi din momentul aplicarii este data de actiunea exfolianta a acidului glicolic, este normala si are caracter temporar. Se poate aplica suplimentar o crema hidratanta, precum RadiantSkin™ HA Cream, sau produsul poate fi amestecat cu aceasta.

Acest produs contine acid glicolic, un alfa-hidroxiacid (AHA), care poate produce fotosensibilizare si nu este recomandat pentru zona sensibila a ochilor. Se recomanda folosirea produselor cu ecran solar si limitarea expunerii la soare pe toata perioada utilizarii produsului si pentru minimum inca o saptamana dupa intreruperea utilizarii. Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.



"
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare