Zveltaform gust mango si fructul pasiunii - Dacia Plant

Preț 62,00 ron tax incl.

ZVELTAFORM este un supliment alimentar cu un conţinut proteic ridicat, recomandat în curele de slăbire. Formula sa complexă şi echilibrată aduce un aport important de: proteine, fibre vegetale, extract decofeinizat din boabe de cafea, ceai-verde cu arome naturale şi picolinat de crom, componente cu rol de menţinere a greutăţii corporale în limite normale.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Zveltaform gust mango si fructul pasiunii - Dacia Plant

 

ZVELTAFORM este un supliment alimentar cu un conţinut proteic ridicat, recomandat în curele de slăbire. Formula sa complexă şi echilibrată aduce un aport important de: proteine, fibre vegetale (prin seminţele de psyllium şi inulină), extract decofeinizat din boabe de cafea (SVETOL), ceai-verde cu arome naturale şi picolinat de crom, componente cu rol de menţinere a greutăţii corporale în limite normale.

 

Zveltaform contribuie la:

Menţinerea greutăţii corporale în limite normale, prin: - reducerea cantităţii de alimente ingerate prin instalarea senzaţiei de saţietate, - stimularea degradării lipidelor, - susţinerea proceselor de diureză şi detoxifiere ale organismului, - menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge, - reducerea absorbţiei intestinale a glucozei.

 

Mod de administrare Zveltaform:

 

Adulţi: câte 4 linguriţe dozatoare de 2 ori pe zi, la prânz şi seara. Cantitatea recomandată se amestecă cu 250 ml (o cană) de lapte, iaurt, suc de fructe, supă strecurată sau apă şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml de lichide. Doza recomandată se administrează cu 30 de minute înaintea mesei de prânz, iar seara poate înlocui cina. Se recomandă administrarea produsului pe o perioadă de minim 30 de zile.

 

Contraindicatii Zveltaform:

Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

 

Compozitie Zveltaform:

 

Mazăre (Pisum sativum) - pulbere cu 85% proteine din seminţe (41,3%); psyllium (Plantago ovata) – tărâţe (37,17%); cicoare (Cichorium intybus) - fibre solubile cu minim 90% inulină din rădăcini (12,399174%); ceai-verde aromat (Camelia sinensis) - pulbere din frunze cu bucăţi de ananas, bucăţi de mango (mango, maltodextrină, lecitină din floarea-soarelui <1%), petale de trandafir, arome (8,26%); cafea SVETOL (Coffea canephora) - extract apos decafeinizat 6-8:1 cu minim 45% acizi clorogenici din boabe verzi (0,83%); şteviozidă; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,000826%). *echivalent a 48 µg Crom(3+) reprezentând 120% din DZR (Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/CE).

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu