SilhouetteHelp 450g - Zenyth

Preț 87,00 ron tax incl.

SilhouetteHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai din plante medicinale, cu adaos de inozitol. Ceaiul este un adjuvant prețios în curele de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant. Produsul se adresează persoanelor motivate, care doresc să își îmbunătățească stilul de viață, să facă mișcare, să își corecteze dieta și să slăbească sănătos.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

SilhouetteHelp 450g - Zenyth

Ce este SilhouetteHelp?

SilhouetteHelp este un supliment alimentar sub formă de ceai din plante medicinale, cu adaos de inozitol. Ceaiul este un adjuvant prețios în curele de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant. Produsul se adresează persoanelor motivate, care doresc să își îmbunătățească stilul de viață, să facă mișcare, să își corecteze dieta și să slăbească sănătos.

 

Ce conține SilhouetteHelp? Ingredientele SilhouetteHelp

SilhouetteHelp conține 8 plante care și-au dovedit eficiența în curele de slăbire. La toate acestea se adaugă inozitolul, un agent puternic de ardere a grăsimilor.

 • Schinduful accelerează metabolismul și dă rezultate foarte bune chiar și atunci când kilogramele în plus sunt asociate problemelor tiroidiene.
 • Ceaiul verde stimulează digestia, reglează tranzitul intestinal, contribuie la eliminarea toxinelor și la eliminarea kilogramelor în plus.
 • Păpădia contribuie la eliminarea retenției de apă din țesuturi și are o acțiune detoxifiantă.
 • Cătina are efecte vitaminizante și tonifiante, în acest fel cura de slăbire nu va fi una epuizantă.
 • Lemnul-dulce îmbunătățește digestia și stimulează peristaltismul intestinal.
 • Gymnema reduce pofta de dulce și stimulează arderea carbohidraților.
 • Coriandrul îmbunătățește digestia, calmează durerile abdominale și previne apariția balonărilor și a gazelor intestinale.
 • Frunzele de afin sunt folosite pentru scăderea glicemiei și tratarea dislipidemiei.

Plantele utilizate ca ingrediente dau un gust ușor dulceag și deosebit de plăcut ceaiului, nefiind necesar adaosul de zahăr sau alți îndulcitori pentru a putea fi consumat.

 

Ce este inozitolul?

SilhouetteHelp este fortifiat cu inozitol – 10%, un ingredient special, cu proprietăți lipotropice (topește grăsimile). Inozitolul ajută la accelerarea metabolismului și la transformarea grăsimilor în energie. Conform studiilor clinice, inozitolul reduce pofta de mâncare și, de asemenea, are un efect favorabil în tulburările psihice asociate cu tulburări de comportament alimentar, așa cum este bulimia.

 

Cum acționează SilhouetteHelp?

 • Ajută la reglarea și menținerea greutății corporale în timp.
 • Contribuie la arderea grăsimilor excedentare.
 • Ajută la reducerea colesterolului și la un mai bun control al glicemiei.
 • Are efect detoxifiant și hepatoprotector.
 • Stimulează circulația periferică.
 • Îmbunătățește digestia și calmează durerile abdominale.
 • Este adjuvant util în stări de astenie fizică și intelectuală.

Cui se adresează SilhouetteHelp?

SilhouetteHelp se adresează persoanelor motivate, care doresc să-și îmbunătățeasca stilul de viață, să faca mișcare, să-și corecteze dieta și să slăbească sănătos. Produsul nu se adresează celor care vor să slăbească fără efort, stând pe canapea în fața televizorului.

 

De ce să alegi SilhouetteHelp?

 • Pentru că slăbești sănătos 3-4 kilograme într-o lună!
 • Pentru că vei slăbi fără să simți epuizarea obișnuită în curele de slăbire.
 • Pentru că beneficiezi de puterea plantelor dublată de inozitol – o vitamină din complexul B-urilor, care topește grăsimile.
 • Pentru că este un diuretic blând, care nu elimină mineralele din organism asemenea altor ceaiuri de slăbit.
 • Pentru că nu conține crușin, senna sau alte plante laxativ-purgative puternice, care ar putea da dependență.
 • Pentru că nu conține substanțe interzise (amfetamină, efedrină, hormoni etc.).

3 Reguli pentru o cură de slăbire sănătoasă

Pentru rezultate optime este recomandată o cură de 2-3 luni. Vei slăbi sănătos 3-4 kilograme pe lună.

Atenție! A slăbi mai mult de 4-5 kilograme pe lună poate fi periculos pentru sănătate. Pot apărea tulburări metabolice și chiar așa-numitul efect yo-yo: kilogramele pierdute rapid se vor pune la loc imediat ce ai renunțat la cură.

 1. Bea 1-1,5 litri de ceai SilhouetteHelp zilnic!
 2. Adoptă o dietă sănătoasă. Redu consumul de făinoase, dulciuri, grăsimi și nu mânca mai târziu de ora 18.00!
 3. Fă cel puțin 30 de minute de mișcare zilnic!

Recomandare: Pentru rezultate cât mai bune în cura de slăbire, ceaiul SilhouetteHelp se poate asocia cu suplimentul de fibre ColonHelp. Fibrele sunt un adjuvant util în curele de slăbire, deoarece dau rapid senzația de sațietate, scad pofta de mâncare, reglează tranzitul intestinal și reduc nivelul colesterolului. Cele două produse se completează reciproc. ColonHelp acţionează ca un balonaş gastric vegetal, creează saţietate şi reduce pofta de mâncare, iar SilhouetteHelp stimulează arderea grăsimilor excedentare.

Vrei să fii mai suplă, mai senzuală, mai seducătoare, mai sănătoasă, mai strălucitoare, mai sexy? Descoperă-ți "S"-ul! Descoperă SilhouetteHelp, formulă originală de slăbit de la Zenyth Pharmaceuticals!

 

Important!

Ceaiul consumat pe perioade mai lungi, asociat cu un regim alimentar sănătos, fără dulciuri și grăsimi în exces, poate preveni reapariția kilogramelor excedentare.

 

Mod de administrare

Produsul se administrează sub formă de ceai, în cure de slăbire de 1-3 luni.

Doze uzuale: 3 lingurițe dozatoare rase pe zi (15 g), sub formă de ceai, administrat în reprize, pe parcursul întregii zile, de preferință înaintea meselor principale.

Doza maximă recomandată: 4 lingurițe pe zi (20 g).

Cu ajutorul produsului SilhouetteHelp puteți slăbi sănătos 3-4 kilograme pe lună. Efectul se menține atât timp cât produsul este integrat într-o cură de slăbire. Rezultatele se pot observa chiar după prima săptămână de administrare.

 

Mod de preparare

În 1-1,5 litri de apă clocotită se pun 3 lingurițe dozatoare de ceai SilhouetteHelp și se mai fierb 2 minute, după care ceaiul se acoperă, se lasă la răcit, se strecoară și se bea neîndulcit, pe parcursul întregii zile. Administrat înainte de masă, SilhouetteHelp scade pofta de mâncare. Dacă nu doriți să preparați tot ceaiul odată, vă puteți pregăti câte o cană de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din câte o linguriță dozatoare la 300-400 ml apă.

Precauții/contraindicații:

Pentru copii sub 12 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente și persoane hipertensive se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

 

Condiţii de păstrare: Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină şi umezeală, la o temperatură sub 22 grade Celsius şi o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate: 24 luni, respectând condiţiile de păstrare de mai sus! Data fabricaţiei şi data expirării sunt trecute pe capacul flaconului!

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu