Boswellia - Dacia Plant

Preț 22,30 ron tax incl.

BOSWELLIA (Boswellia serrata) este un produs natural care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Boswellia - Dacia Plant

 

BOSWELLIA (Boswellia serrata) este un produs natural care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.


ARBORELE DE TAMÂIE-ISTORIC


Originară din India, nordul Africii şi Orientul Mijlociu, boswellia este un arbore a cărui răşină se utilizează în medicina ayurvedică de peste 5.000 de ani. Răşina de boswellia este „tămâia indiană”, fiind cunoscută în Orient ca şi „olibanum”, iar în occident sub denumirea de ,,tămâie''. Există mai multe specii de boswellia, dar numai patru dintre acestea produc răşină. În Evul Mediu, boswellia era utilizată în epidemiile de ciumă, medicina tradiţională chineză o recomanda în lepră, în timp ce medicii hinduşi o utilizau datorită proprietăţilor antiinflamatoare şi antireumatice. Eficienţa plantei se datorează conţinutului ridicat în acizi α şi β-boswelici, care reprezintă componentele biologic active ale acesteia.

 

Boswellia contribuie la

funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

 

Contraindicatii Boswellia

Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alergie la boswellia sau la oricare dintre ingrediente.

 

Mod de administrare Boswellia

 

  • Adulţi: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Tineri între 15 şi 18 ani: câte ½ comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 

IngredienteBoswellia /comprimat:


boswellia (Boswellia serrata)- extract  hidroalcoolic 10:1 din rășină (500 mg); celuloză microcristalină; dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: