Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Stem Sinergic - Synergy Plant

Stem Sinergic este un produs natural unic ce contribuie la stimularea producerii si multiplicarii celulelor stem adulte, avand si o actiune eficienta in detoxifierea organismului.

Read moreShow less
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Stemsinergic - o combinatie formidabila pentru stimularea celulelor stem

Acest produs are două componente menite să eficientizeze la maximum efectele curei de stimulare a celulelor stem adulte din organism. Primul dintre ele, numit STEMSINERGIC 1, este sub forma unei paste si este stimulatorul propriu-zis, care are la bază o triadă foarte puternică, alcătuită din lăptișor de matcă, extract de fructe de coacăz negru (Ribes nigrum) și extract concentrat din fructe de armurariu. Al doilea produs, sub formă de capsule, se numește STEMSINERGIC 2 și conține zeolit silicic, adica un tip de zeolit foarte activ în eliminarea metalelor grele, extract de aloe ferox (Aloe ferox) și extract de anghinare (Cinara scolymus), fiind destinat unei detoxifieri profunde, pornind de la nivel celular, necesară pentru a eficientiza acțiunea stimulatorilor de celule stem.

Cele două produse împreună sunt un tandem redutabil în lupta cu afecțiuni din cele mai diverse, dar și pentru prevenirea îmbolnăvirilor, precum și pentru maximizarea performanțelor intelectuale, fizice etc. Iată în continuare formulele complete ale acestor două produse.

 

STEMSINERGIC 1

Acest produs este prezentat sub forma de amestec de ingrediente vegetale cu miere de albine, ce contine: laptisor de matca, extract din fructe de Coacaz negru (Ribes nigrum), extract de Armurariu (Sylybum marianum), extract de radacina de Aswagandha (Withania somnifera), extract de frunze de Maslin (Olea europaea), extract de Ganoderma (Ganoderma lucidum), extract de parti aeriene de Sunatoare (Hypericum perforatum).

Acest amestec de miere, laptisor de matca si extracte din plante este foarte bogat în antociani, flavonoide (silimarină în principal), polizaharide (withanolide, oleuropeină), acid clorogenic, hipericina și are urmatoarele efecte:

 • - sustine functionarea și regenerarea normala a sistemului nervos
 • - sustine formarea in cantitati si cu o morfologie normala a elementelor figurate ale sangelui
 • - contribuie la procesul de producere a celulelor stem adulte si le favorizeaza migrarea
 • - contribuie la diminuarea proceselor inflamatorii
 • - contribuie la refacerea unor tesuturi distruse de procesele degenerative
 • - sustine mecanismele naturale de reglaj endocrin ale organismului
 • - favorizează activitatea ficatului și mentinerea valorilor normale ale transaminazelor

STEMSINERGIC 2

Acest supliment alimentar este sub forma de capsule care contin un amestec de pulbere de zeolit silicic (tuf zeolitic bogat in siliciu), extract de Anghinare (Cynara scolymus), suc cristalizat de Aloe ferox (Aloe ferox).

Amestecul de zeolite silicic și extracte conține următoarele principii active: polizaharide, polifenoli (acid clorogenic, acid cafeic), rezine, clinoptilolit și are urmatoarele efecte:

 • - contribuie la procesele de eliminare a metalelor grele si toxice din organism
 • - contribuie la buna functionare a ficatului si a colecistului
 • - sustine eliminarea normala a surplusului de apa din tesuturi
 • - sustine procesele normale de dezasimilare a bilirubinei, acidului uric si ale sarurilor sale
 • - contribuie la buna functionare a sistemului imunitar


Administrare StemSinergic:

StemSinergic1: pe parcursul zilei, pe stomacul gol, se iau cate: 2-6 lingurite pentru adulti, cate 1-3 lingurite pentru copiii de 6-14 ani; cate 1 lingurita pentru copiii de 3-6 ani.
Doza uzuală, pentru adulti este 2-3 lingurite pe zi. Seara, inainte de culcare, se ia produsul „StemSinergic2”.

StemSinergic2: se ia in doza unica, seara inainte de culcare, adulti – 2-3 capsule; copii 6-14 ani – 1-2 capsule; copii 3-6 ani - 1 capsula. In timpul zilei, se ia „StemSinergic1”.


Compoziție StemSinergic (cu dozare cantitativă)

Ingrediente StemSinergic1 / flacon:: Miere de albine - 301,79g; Laptisor de matca - 30,24g; Coacaze negre (Ribes nigrum), extract uscat din fructe cu min.3% polifenoli (maltodextrina) - 15,12g, Armurariu (Silybum marianum), extract hidroalcoolic din fructe 40 -50:1 in baza de matodextrina - 10,08g; Sunatoare (Hypericum perforatum), extract din parti aeriene cu 0,3% hypericina-1,008g; Ginseng indian /Ashwagandha (Withania somnifera), extract hidroalcoolic uscat 4:1 - 0,756g; Ganoderma (Ganoderma lucidum), extract uscat 6:1 - 0,504g; Frunze de Maslin (Olea europaea), extract hidroalcoolic uscat cu min.18% oleoeuropeina-0,504g.

Ingrediente StemSinergic 2 / capsula-570mg::Zeolit silicic (Tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit), pulbere cu granulatie de max. 400 microni-399mg, Aloe ferox (Aloe ferox),suc granulat-114mg, Anghinare (Cynara scolymus), extract apos din frunze cu 2,5% derivati de acid cafeic-57mg.


Precauții in administrarea StemSinergic:

StemSinergic1: Produsul contine aproximativ 80% miere, aportul de hidrati de carbon fiind socotit ca atare de catre diabetici.

StemSinergic2: Poate inactiva unele metale (litiu, fier, magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare, la administrarea concomitenta.


Contraindicații StemSinergic:

StemSinergic1: Sarcina, copii cu varsta sub trei ani, alergie la produsele apicole (laptisor de matca, miere), sau la oricare din ingredientele produsului.

StemSinergic2: Nu se cunosc.


Prezentare StemSinergic:

StemSinergic1: flacon de 250 ml.

StemSinergic2: flacon cu 50 capsule. Capsula tare de gelatina.

Produs de Q.F. LABORATORIES S.R.L., Synergy Plant.


Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului

 

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare