Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Omega3 cardioprotect - 30cps - Biofarm

Omega3 cardioprotect - 30cps - Biofarm, protector cardiac

Read moreShow less
16,90 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Omega3 cardioprotect - 30cps - Biofarm

 

Compozitie Omega3 cardioprotect:

 

O capsula moale contine 600 mg ulei de peste (cu minim 180 mg acid eicosapentaenoic si minim 120 mg acid docosahexaenoic ) si excipienti (gelatina,glicerol,acetat de a-tocoferil,parahidroxibenzoat de metil).

 

Actiune Omega3 cardioprotect:

 

Acizii grasi nesaturati Omega 3 ,necesari pentru dezvoltarea si functionarea normala a organismului uman,nu pot fi sintetizati de organism,astfel incat singura sursa o constituie aportul exogen din hrana zilnica sau pe baza suplimentelor alimentare existente. Acizii grasi nesaturati Omega3 se gasesc mai ales in grasimea pestilor din apele oceanice reci,in uleiul de seminte de in si in nuci.Uleiul de peste este cea mai importanta sursa de acizi grasi nesaturati de tipul Omega3 :acidul eicosapentaenoic si acidul docosahexaenoic.
La eschimosi si japonezi,care consuma de secole peste gras,problemele de inima au cea mai scazuta incidenta din lume.


Acizii grasi nesaturati Omega 3 (acid eicosapentaenoic -EPA si acid docosahexaenoic -DHA) au rol in mentinerea sanatatii aparatului cardiovascular prin reglarea elasticitatii peretilor arteriali,,preintampinarea formarii cheagurilor , reglarea metabolismului lipidic prin mentinerea in limite normale a nivelurilor sangvine ale trigliceridelor si colesterolului.Studiile au demonstrat ca ca administrarea de EPA si DHA poate avea efect benefic prin scaderea incidentei evenimentelor cardiovasculare nedorite la persoanele predispuse precum si prin contributia la stabilizarea valorilor tensiunii arteriale .In plus aciziigrasi Omega 3 pot avea efect benefic in prevenirea obezitatii.
EPA si DHA sunt esentiali pentru sinteza prostaglandinelor ,molecule complexe cu rol in apararea organismului impotriva infectiilor .Acizii grasi nesaturati EPA si DHA au si un rol antiinflamator ,fiind utilizati in combaterea inflamatiilor cronice(afectiunilor reumatismale).In aceste afectiuni ,dupa cateva luni de utlizare a uleiului de peste ,s-a constat ameliorarea certa a durerilor articulare matinale.

 

Mod de administrare Omega3 cardioprotect:


Adulti:cate 1 capsula de 2 ori pe zi,cu cantitate suficienta de lichid.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

 

Precautii in administrarea Omega3 cardioprotect:

 

Trebuie manifestata precautie la suplimentarea cu acizi grasi Omega -3 la persoanele ce iau anticoagulante-tip warfarina, heparina, ticlopidina, clopidogrel.Testele de coagulare vor fi atent monitorizate de catre medicul curant. La unele persoane s-a observat accelerarea temporara a tranzitului intestinal.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare