Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cardio Flavin7+ 90cps - Vita Crystal

Cardio Flavin este un supliment cu o compozitie special creata pentru afectiunile carediovasculare, continand bioflavonoide rosii, porumbe, paducel, cozi de cirese si visine. Bioflavonoidele rosii detin o puternica actiune antioxidanta si joaca un rol importanta asupra inimii si a sistemului circulator. Bioflavonoidele impiedica oxidarea acizilor grasi si intaresc sistemul imunitar.

Read moreShow less
118,00 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Cardio Flavin7+ 90cps - Vita Crystal

 

Bioflavonoidele rosii


Bioflavonoidele rosii sunt componente pretioase ale plantelor rezultate din procesul de fotosinteza si care din punct de vedere biochimic apartin grupei compusilor polifenoli.

Bioflavonoidele rosii se absorb la nivelul intestinelor si au un efect profilactic si curativ indeosebi la nivelul aparatului circulator, dar si asupra celorlalte aparate si sisteme ale organismului, mai ales prin capacitatea extraordinara a acestor compusi de tip flavonoid, de a lega radicalii liberi, exercitându-si prin aceasta, puternicul lor efect antioxidant. Antioxidantii sunt molecule stabile, care se leaga de substantele oxidative instabile si le neutralizeaza actiunea devastatoare care genereaza bolile de inima, imbatrânirea timpurie si bolile degenerative si consumptive.

Prin consumul regulat de bioflavonoide rosii, putem preveni, ameliora si chiar vindeca bolile cardiovasculare cauzate de stres sau de o alimentatie incorecta. Bioflavonoidele rosii au un efect pozitiv marcant asupra inimii si asupra sistemului circulator, prin faptul ca inhiba oxidarea acizilor grasi in membrana celulara.

Efectul binefacator, puternic revitalizant al bioflavonoidelor este demonstrat de investigatiile si experientele clinice din tara si strainatate.

 

Cozile de cireşe şi vişine

Au o pronunţată capacitate de a tonifia cordul, şi prin acest mecanism exercită un efect de prevenire a infarctului miocardic. Componentele active conţinute în aceste fructe, şi anume: procianidinele şi bioflavonoidele roșii, contribuie fără îndoială la obţinerea efectelor principale, mai sus-menţionate. Din punct de vedere ştiinţific, s-a demonstrat că pot fi cu succes utilizate ca şi tratament complementar în cazul scăderii randamentului inimii îmbătrânite, în durerile precordiale, în dereglările de ritm cardiac. Nu se cunosc contraindicaţii, şi desigur, dacă este vorba de o patologie mai severă, ele vor acompania tratamentul medical specific. Consumul pe termen lung nu are efecte adverse.


Păducelul


Păducelul este o plantă medicinală, care ocupă primul loc în topul plantelor care îmbunătăţesc oxigenarea inimii. Întăreşte inima suprasolicitată, ajută la oxigenarea muşchiului cardiac, totodată asigură sursa de glucoză a acestuia, reglează ritmul cardiac şi, prin toate acestea, are efect de calmare şi echilibrare, fiind de mare utilitate în patologia cardio-vasculară. Are efect de susţinere a activităţii inimii îmbătrânite, obosite, suprasolicitate, mai ales în cazul persoanelor care trăiesc încontinuu într-un mediu stresant. Are efecte evidente în cazul scăderii randamentului cardiac, în durerile precordiale de tip angor pectoris şi de asemenea în unele dereglări de ritm cardiac. Consumul de păducel este recomandat în scop profilactic, dar şi curativ după un infarct uşor.


Porumbele

Incă din antichitate, porumbele au fost recomandate pentru tratarea bolilor cardiovasculare. Fructele acrişoare scad nivelul grăsimilor din sânge, prin efectul stimulator al metabolismului, sunt uşor depurative şi eficace pentru curăţirea rinichilor prin eliminarea apei. Preparatele din porumbe curăţă sângele şi întăresc organismul. Boabele au un conţinut semnificativ de vitamină C, 60mg/100g, şi de asemenea sunt bogate în acizi specifici.


Beneficii Cardio Flavin7+


scade nivelul colesterolului
previne riscul aparitiei aterosclerozei, imbunatateste
circulatia sanguina
previne formarea trombozei
previne infarctul miocardic
regleaza tensiunea arteriala

Componente principale Cardio Flavin7+


Pulbere de codiţă de vişine şi de cireşe, extracte uscate din coji de cireşe negre, seminte şi coji de: struguri roşii, coacăze negre, mure, sorg, coji de soc, coji de prune, măr, păducel, scorombă (Crataegus)


Mod de administrare Cardio Flavin7+


2 capsule de 2 ori pe zi, se poate creşte în funcţie de recomandări până la maxim 2-3 capsule de 3 ori pe zi. Se recomandă înghiţirea lor cu multă apă.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Recenzii
Nici un comentariu

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare