Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Renalex 10ml

  Renalex susține buna funcționare a aparatului urinar şi acţionează ca antiinflamator pe tractul urinar, fiind indicat în special pentru tratamentul acuzelor datorate calculilor ureterali şi renali. 

Read moreShow less
13,80 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Nici un articol
Descriere

 Renalex 

 Renalex  favorizează diureza şi are acţiune antispastică pe tractul urinar (şi de asemenea, in colica renală, dacă este dat la timp şi în doza potrivită). Stimulează rinichiul şi duce la o excreţie urinară crescută. În acest fel sunt prevenite infecţiile urinare datorate stazei, şi chiar este eliminată staza. Renalex este recomandat de către medici pentru tratarea litiazei ureterale, litiazei renale precum şi alte boli reno-urinare.

 

 Renalex conține următoarele ingrediente (pentru 100 gr. soluţie):

 26.00 gr. α-pinen, 3.60 gr. β-pinen, 16.00 gr. camfen, 2.80 gr. 1.8-cineol, 9.50 gr. borneol, 4.50 gr. anetol, 4.2 gr. fenconă, ulei de floarea soarelui.

 Renalex are următoarele efecte:

 RENALEX favorizează diureza şi are acţiune antispastică pe tractul urinar (şi de asemenea, in colica renală, dacă este dat la timp şi în doza potrivită). Acţionează ca antiinflamator pe tractul urinar, fiind indicat în special pentru tratamentul acuzelor datorate calculilor ureterali şi renali.

 Efectul terapeutic al produsului se datorează amestecului bine echilibrat al diferitelor componente. În cazul problemelor reno-urinare se obţine o ameliorare decisivă ce duce la eliminarea suferinţei. Creşterea fluxului de sânge renal stimulează rinichiul şi duce la o excreţie urinară crescută. În acest fel sunt prevenite infecţiile urinare datorate stazei, şi chiar este eliminată staza. Creşte excreţia coloizilor protectori în urină, ceea ce previne formarea calculilor renali. Inflamaţiile căilor urinare sunt eliminate, şi problemele asociate urolitiazei se ameliorează de obicei în scurt timp. Administrarea zilnică şi regulată de RENALEX reduce frecvenţa colicilor renale şi dispar crizele dureroase. Deseori, prin acţiunea sa antispastică, favorizează eliminarea calculilor.

 Renalex este revomandat pentru tratarea: 

 - litiazei ureterale,

 - litiazei renale,

 - altor boli reno-urinare.

  Renalex - Contraindicații:

  Nu este indicat a se utiliza Renalex în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrită acută. De asemenea,nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează

 Renalex - Mod de Întrebuințare:

 După sfatul medicului, sau 3-5 picături pe o bucată de zahăr sau pâine, de 4-5 ori pe zi, înaintea meselor principale. In timpul crizelor se recomandă până la 10 de picături, doză ce se poate repeta, la nevoie, după 20 minute.

 Renalex - Mod de prezentare:

 Un flacon de Renalex conține 10 ml de soluție.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare