Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Zinc oligosol spray bucal - Favisan

Stimuleaza apararea naturala a organismului. Ingrediente: zinc, apa distilata; 1 ml solutie contine 8
Read moreShow less
6,90 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Stimuleaza apararea naturala a organismului.

Ingrediente: zinc, apa distilata; 1 ml solutie contine 8,41 mg zinc (aprox. 56% din DZR)

Recomandari:
ca adjuvant in tulburarile atribuite deficitului de zinc: imunitate scazuta, infectii repetate greu de stapanit prin antibiotice, pierderea sensibilitatii olfactive si gustative, diminuarea apetitului, intarzierea cresterii in inaltime si greutate, unghii fragile, eruptii solzoase pe piele, caderea parului, atrofierea organelor sexuale, sterilitate, impotenta, frigiditate, boli ale prostatei, schizofrenie, distrofie musculara, diabet, acnee. Zincul participa la producerea testosteronului si la reducerea depunerilor de colesterol. Intra in constitutia enzimelor digestive si a celor ce favorizeaza metabolizarea alcoolului, in compozitia formei circulante a insulinei, in compozitia hormonilor sexuali, este implicat in fazele reproducerii umane, chiar si in perioada constituirii organelor la fat. Stimuleaza hipofiza, glandele genitale, intervine in functionarea pancreasului, protejeaza organismul de efectele nocive ale mediului.

Mod de folosire: Se utilizeaza ca supliment alimentar, prin pulverizare in cavitatea bucala: 1-2 aplicatii, dimineata pe stomacul gol sau la 5 minute dupa micul dejun. Se tine sub limba 1-2 minute, apoi se inghite; absorbtia este instantanee.

Doza zilnica recomandata: 2 x 1 ml/zi

Alte informatii utile:
Zincul controleaza si regleaza procesele metabolice, activitatea enzimelor de importanta vitala (de la cele care contribuie la dezvoltarea celulelor pana la cele care duc la sinteza testosteronului).
Zincul se gaseste in organism in cantitati foarte mici (un om la 70 kg are 2,5 g Zn), din care cauza este necesar un aport exogen permanent.
Este indispensabil in biosinteza proteinelor si a acizilor nucleici.
Participa la sinteza insulinei, hormon secretat de pancreas, necesar metabolismului glucidelor.
Are rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic.
Intervine la dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator.
Participa la producerea testosteronului - anabolizant proteic - ceea ce favorizeaza dezvoltarea musculaturii (reglarea motricitatii musculare).
Reduce depunerile de colesterol.
Ajuta la ameliorarea unor boli ale prostatei; ea functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de zinc.
Este eficient in tratamentul sterilitatii.
S-a demonstrat clinic ca, in unele cazuri de impotenta, se pot obtine ameliorari substantiale prin adaos de zinc in alimentatie.
Are rol in desfasurarea normala a functiilor cerebrale, ceea ce justifica administrarea sa ca adjuvant in tratamentul unor boli psihice.
In cazul scaderii sensibilitatii gustative.
Ajuta la disparitia petelor albe de pe unghii.
Protejeaza organismul de elemente nocive ale mediului ambiant; insuficienta zincului determina retinerea unor prea mari cantitati de cadmiu in organism.
Zincul intensifica sinteza de hemoglobina si de lecitina.
Organismul sportivilor necesita o cantitate mai mare de zinc; in timpul antrenamentelor, ei pierd mult zinc prin transpiratie abundenta.
Cercetari recente pun in evidenta ca prin hrana organismul primeste 8 mg din acest oligoelement, cam jumatate din cantitatea necesara; iata de ce sunt frecvente imbolnavirile datorate deficitului de zinc: sterilitate, impotenta, frigiditate, tulburari ale ciclului menstrual, schizofrenie, anemie, diabet, alcoolism, boli grave.
Alimente bogate in zinc: orez, germeni de cereale, seminte de dovleac, iaurt, muotar, argila.
Nota: Zincul se asimileaza mai bine in asociere cu vitamina A, calciu si fosfor. Dintre toate oligoelementele existente in soia, numai zincul ridica probleme in ceea ce priveote biodisponibilitatea, datorita acidului fitic. Prin urmare, este absolut necesar consumul unui supliment alimentar pe baza de zinc.
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare