Pinovital 30cpr - Biofarm

 Pinovital 30cpr - Biofarm este recomandat in caz de stres sau imunitate, fumatorilor si persoanelor care traiesc si lucreaza intr-un mediu poluat.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

Pinovital 30cpr - Biofarm

 

Indicatii Pinovital:

Antioxidant natural de 20 de ori mai puternic decat vitamina C si de 50 de ori mai puternic decat vitamina E recomandat fumatorilor si persoanelor care traiesc si lucreaza intr-un mediu poluat. Fortifica vasele de sange si ajuta la relaxarea peretilor vasculari, imbunatateste circulatia la toate nivelurile (inclusiv creier, ochi, piele, extremitati - maini, picioare). Intareste apararea imuna, usureaza alergiile. Ajuta la restabilirea si mentinerea mobilitatii articulare.

 

Concentratie Pinovital:

Extract din scoarta de pin maritim (Pinus Maritima) echivalent la 50 mg proantocianidine si excipienti: celuloza microcristalina silicifiata, lactoza modificata, glicolat sodic de amidon, acid stearic, stearat de magneziu. Nu contine aromatizanti si coloranti artificiali. Continut bogat in bioflavonoizi.

 

  

Mod de administrare Pinovital:

in general la adulti se utilizeaza aproximativ 1-3 mg/kg corp/zi, adica 2-3 comprimate/zi in primele 10 zile, apoi cate 1 comprimat/zi ca intretinere.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: