Resveratrol Sincro - Alevia 60 cps

Resveratrol Sincro este un produs natural recomandat pentru diminuarea stresului și combaterea îmbătrânirii, pentru migrene, accident vascular cerebral, mâini și picioare reci.

Nou

Nu este disponibil

Adaugă în lista de dorințe

Resveratrol Sincro - Alevia 60 cps

Această asociere este benefică pentru sistemul cardiovascular, reducerea stresului şi menţinerea tinereţii organismului. Resveratrolul reduce riscul apariţiei bolilor de inimă cu 30-40%, prevenind apariţia trombozelor, reduce nivelul colesterolului LDL și al trigliceridelor, previne apariţia cardiopatiei ischemice, susţine valorile normale ale TA. În plus, are acţiune puternic antioxidantă, energizantă, anti-îmbătrânire, antitumorală, antiinflamatoare, antialergică, neuroprotectoare. Frunzele de ceai verde sunt recunoscute pentru puternicul efect antioxidant, ce întârzie procesul de îmbătrânire și pentru proprietăţile imunomodulatoare, antiinflamatoare, diuretice, de scădere a colesterolului LDL și de normalizare a glicemiei. Sâmburii de struguri sunt antioxidanţi de excepţie și fortifică sistemul imunitar, cu efect de prevenire a îmbătrânirii premature și de menţinere a sănătăţii inimii.

Efecte Resveratrol Sincro:

Efect benefic în diminuarea stresului și în combaterea îmbătrânirii;

• protejează inima: protejează în sindromul de ischemie;

• efect benefic în hipertensiune, aritmii, insuficienţă cardiacă, reduce fibrozarea miocardului și a valvelor cardiace;

• efect benefic în cancer și terapiile antitumorale;

• efect benefic în normalizarea colesterolului și trigliceridelor;

• protejează creierul, reduce demineralizările, redă claritatea și îmbunătăţește memoria;

• efect benefic în depresie, anxietate, Alzheimer, Parkinson;

• efect benefic în: migrene, accident vascular cerebral, mâini și picioare reci, claudicaţie intermitentă, vene varicoase, edeme, vertij.

Resveratrol Sincro este recomandat pentru diminuarea stresului și combaterea îmbătrânirii, pentru migrene, accident vascular cerebral, mâini și picioare reci.

Mod de administrare Resveratrol Sincro:

Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineaţa și la prânz, preferabil pe stomacul gol.

Compozitie per 2 comprimate Resveratrol Sincro:

Resveratrol 40 mg (200 mg Poligonum cuspidatum 20%) Ceai verde 300mg (Camellia sinensis 90% polifenoli) Sâmburi de struguri 500mg (Vitis Vinifera 5:1

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: