Coenzima Q10 50mg - Q-Sorb 30 cps - Walmark

Preț 54,90 ron tax incl.

Coenzima Q10 o este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Coenzima Q10 50mg - Q-Sorb 30 cps - Walmark

Coenzima Q10 50 mg – Q-SorbTM  conține coenzima Q10, o substanţă asemănătoare vitaminelor, solubilă în grăsimi, prezentă în toate celulele corpului uman, dar mai ales în celulele organelor cu activitate intensă, precum inima.

Producția organismului de coenzima Q10 scade odată cu înaintarea în vârstă. Nivelul scăzut de coenzima Q10 poate fi cauzat și de administrarea de statine - medicamente indicate pentru scăderea nivelului de colesterol. Coenzima Q10 influențează numeroase procese vitale, fiind foarte des folosită ca supliment alimentar.

Efecte Coenzima Q10:

Studiile clinice arata ca aceasta substanta este foarte eficienta in lupta organismului impotriva radicalilor liberi si protejeaza impotriva efectelor distrugatoare ale razelor UV la nivelul membranei celulare. Fiind un antioxidant puternic, coenzima Q10 este capabila sa reduca dimensiunea tumorilor canceroase, sa minimizeze urmarile atacurilor cerebrale si vasculare, iar aplicata pe piele, penetreaza straturile celulare ale acesteia si o protejeaza de degradarea oxidativa si, deci, de aparitia ridurilor.

Alte beneficii pe care le poate furniza coenzima Q10:
- imbunatateste semnificativ functionarea sistemului imunitar;
- amelioreaza simptomele in afectiunile cardiace;
- stimuleaza metabolismul organismului si favorizeaza slabirea ponderala;
- influenteaza pozitiv fertilitatea masculina;
- reduce sensibil hipertensiunea arteriala.

Mod de administtare:

Ca supliment alimentar, câte 1 capsula de 2 ori pe zi, înghiţite cu apă, recomandat după mese care conţin şi grăsimi.

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu