Gal Extravit - Hofigal

Preț 7,90 ron tax incl.

Gal Extravit are o puternică acţiune de fortificare şi energizare a organismului, cu acţiune biotrofică asupra acestuia.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Gal Extravit - Hofigal

Compoziție Gal Extravit:


un comprimat masticabil conţine 500 mg extract din fructe de măceş (Cynosbati fructus), 300 mg extract de topinambur (Helianthi tuberosi tuber), 250 mg pulbere  din fruct uscat de dovleac (Cucurbitae fructus), 150 mg extract din rădăcină de cicoare (Cichorii radix), 100 mg acid ascorbic şi excipienţi  (maltodextrina, polivinilpirolidona K30,  stearat de magneziu) până la 1600 mg.

 

Gal Extravit:


Conţinutul bogat în substanţe bioactive naturale (obţinut prin tehnologii originale de fixare a vitaminelor, a provitaminei A şi a oligoelementelor pe suport solid) face ca produsul să posede o puternică acţiune de fortificare şi energizare a organismului, cu acţiune biotrofică asupra acestuia. Produsul este uşor asimilabil şi benefic pentru echilibrarea şi completarea dietei zilnice prin  aport de vitamine şi fitonutrienţi bioactivi necesari pentru refacerea şi tonifierea organismului în stări de oboseală, stres şi epuizare, avitaminoze, perioada de creştere, după efort fizic şi intelectual prelungit (la copii şcolari, adulţi, vârstnici, sportivi). Este benefic în perioade de convalescenţă şi carenţe alimentare; în stări gripale şi stări febrile la copii, adulţi şi în special la persoane în vârstă. Ajută la ameliorarea unor tulburări gastro-intestinale şi hepato-biliare, la protejarea şi regenerarea celulei hepatice ca urmare a agresiunii unor agenţi virali. Contribuie la recuperarea funcţională în fracturi, distrofii neuro-musculare, fragilitate vasculară, sângerări, tulburări circulatorii periferice de diverse cauze; la accelerarea proceselor reparatorii în cazul lezării ţesutului cutanat şi al mucoaselor. Este un tonic general în special la copiii anemici şi cei care şi-au pierdut pofta de mâncare și un bun detoxifiant al organismului (favorizează eliminarea toxinelor şi a metalelor grele din organism).

 

Mod de administrare Gal Extravit:


Copii 3-6 ani: 1 comprimat pe zi numai la recomandarea medicului.
Copii 6-12 ani: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi în timpul meselor sau la recomandarea medicului.
Adolescenţi şi adulţi: câte 1- 2 comprimate de 3 ori pe zi, în timpul meselor.
Administrarea concomitentă cu alte preparate vitaminizante şi mineralizante se face numai cu recomandarea medicului.

 

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând un flacon cu 30 comprimate masticabile.

 

Produsul NU conţine lactoză !

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu