Tinctura de Branca Ursului - Steaua Divina

Preț 10,00 ron tax incl.

Tinctura de Branca Ursului este un excelent tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activitatii gonadelor, antispastic uterin, stimulent digestiv, hipotensiv.

Nou

Adaugă în lista de dorințe

Tinctura de Branca Ursului - Steaua Divina

 

Extractul hidroalcoolic de brânca-ursului (plantă supranumită şi “ginseng românesc”) este un afrodiziac tonic excelent atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, acţionând atât prin stimularea activităţii gonadelor cât şi prin acţiune antispastică şi de reducere a stresului şi anxietăţii, mărind dorinţa sexuală. Spre deosebire de medicamentele afrodiziace, tinctura de brânca-ursului poate fi administrată şi la hipertensivi.


Compozitie Tinctura de Branca Ursului:


Branca ursului (Heracleum sphondylium) - radacina, alcool etilic, apa distilata.


Indicatii Tinctura de Branca Ursului


Tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activitatii gonadelor, antispastic uterin, stimulent digestiv, hipotensiv. Se recomanda ca adjuvant in: - Astenie sexuala, impotenta, frigiditate, - Oboseala cronica, nevralgii, reumatism, - Hipertensiune arteriala, - Anexita, metroanexita, menopauza prematura, - Digestie dificila. Observatie: Tinctura de Branca-ursului (planta supranumita si "ginseng romanesc") este un afrodisiac tonic excelent atat pentru femei cat si pentru barbati, actionand atat prin stimularea activitatii gonadelor cat si prin actiune antispastica si de reducere a stresului si anxietatii, marind dorinta sexuala. Spre deosebire de medicamentele afrodiziace, tinctura de Branca-ursului poate fi administrata si la hipertensivi.


Contraindicatii Tinctura de Branca Ursului:


Afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, sarcină, copii, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Precauţii la administrare: se evită expunerea excesivă la soare, la lumină ultravioletă sau solar în timpul administrării produsului (pot apare erupții datorită conţinutului de cumarine al plantei).
Reacţii adverse: posibil fototoxicitate. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se administrează cu antibiotice şi alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.


Administrare Tinctura de Branca Ursului:


Se iau cate 20 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa pura, cu 30 minute inainte de mese.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: