Afrodit Forte Tinctura - Santo Raphael

Preț 24,20 ron tax incl.

Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Afrodit Forte Tinctura - Santo Raphael

 

Produs natural pentru uz intern, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica fiind recomandat in problemele de dinamica sexuala.

Compozitie Afrodit Forte:


Angelica (Angelica archangelica), Cardamom (Elettaria cardamomum), Ghintura (Gentiana lutea), Scortisoara (Cinnamomum cassia), Vanilie (Vanilla planifolia), alcool etilic alimentar.


Indicatii Afrodit Forte:


Afrodiziac, confera o stare de buna dispozitie si dinamism sexual crescut. Datorita specificului de extragere a principiilor active, are efect stimulant si dinamizant global. Se recomanda ca adjuvant in tulburari de dinamica sexuala feminina, scaderea libidoului, frigiditate, menopauza, dismenoree, infertilitate, mai ales in caz de stari depresive.

Contraindicatii Afrodit Forte:


Afectiuni hepatice si renale grave. Nu s-au semnalat reactii adverse. A nu se depasi doza prescrisa.

Administrare Afrodit Forte:

O jumatate de lingurita de 3 ori/zi, inainte de mese, intr-o lingurita de miere de albine sau intr-un pahar cu apa de izvor sau apa plata. Pentru amplificarea efectelor, se recomanda folosirea in asociere cu produsul Afrodit Forte in Miere.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: