Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Tinctura de Ardei Iute - Steaua Divina

Tinctura de Ardei Iute creste pofta de mancare, stimuleaza secretia gastrica, este antiseptica, antioxidanta datorita continutului bogat in vitamina C; administrata extern este analgezica, antiinflamatoare, revulsiva, stimuleaza circulatia sangvina si tonifica firul de par.

Read moreShow less
11,00 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Tinctura de Ardei Iute - Steaua Divina

 

Extractul hidroalcoolic din ardei iute este excelent pentru reechilibrarea organismului la nivel digestiv, respirator și circulator.

Compozitie Tinctura de Ardei Iute:

Fructe de ardei iute (Capsicum annuum), alcool etilic, apa distilata.

Indicatii Tinctura de Ardei Iute:

Intern: creşte pofta de mâncare, stimulează secreţia gastrică, antiseptic, eupeptic, antitusiv, carminativ, tonic al sistemului nervos, antioxidant datorită conţinutului bogat în vitamina C
Extern: analgezic, antiinflamator, revulsiv, sudorific, stimulează circulaţia sangvină și tonifică firul de păr.
Se recomandă ca adjuvant în:
- uz intern: anorexie, gastrită hipoacidă, digestie lentă, balonare, parazitoze intestinale sensibilitate la frig, gripă, răceală, dureri de gât (traheită, faringită), tuse, alcoolism, dezobişnuire de alcool.
- uz extern: reumatism, dureri articulare şi musculare, lombosciatică, nevralgii, bronşită, pneumonie, mialgie, căderea părului.

Contraindicatii Tinctura de Ardei Iute:

Afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcină, alăptare, copii mici ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Precauţii la administrare: gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal. A se evita contactul produsului cu ochii deoarece este iritant.
Reacţii adverse:Utilizată extern, poate provoca reacţii de hipersensibilitate. Se recomandă testarea prealabilă a toleranţei pe o mică porţiune de piele. Înainte de întrebuinţare tinctura se diluează cu apă în părţi egale iar soluţia respectivă se agită bine. În cazul pielii foarte sensibile se poate folosi şi mai diluată.După fricţionare, se vor spăla bine mâinile cu apă şi săpun. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: a nu se administra cu antibiotice şi alte tratamente  la care este contraindicat consumul de alcool.

Administrare Tinctura de Ardei Iute:

Intern:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte jumătate de linguriţă de tinctură de 3x/zi, după masă, într-un pahar cu apă. În curele de dezalcoolizare, mai ales când apare nevoia de a consuma alcool, se iau 20-30 picături într-un macerat preparat dintr-o plantă amară (anghinare, ţintaură, schinel, genţiană). În intoxicaţie alcoolică acută se iau câte 50 picături de 2 x/ zi, într-un pahar cu apă.
Copii între 7 şi 14 ani: câte un sfert de linguriţă de tinctură de 3x/zi, după masă, într-un pahar cu apă. La copii se recomandă administrarea extractului hidroalcoolic în apă călduță, pentru evaporarea conținutului de alcool.
La copii sub 7 ani se administrează numai cu acordul medicului.


Extern:


- în caz de dureri articulare, reumatism, mialgii, nevralgii, se aplică tinctura cu ajutorul unui tampon de vată şi se realizează fricţiuni pe zonele dureroase.
- împotriva căderii părului, se aplică tinctura pe un tampon de vată, apoi se realizează fricţiuni la rădăcina părului, de 1–2 ori pe săptămână.
- în caz de pneumonii, bronşite se utilizează tinctura sub formă de frecţie.
Pentru un efect maxim se recomandă folosirea împreună cu produsul Bitter românesc.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare