Ulei de masaj Superbust - Steaua Divina

Preț 14,00 ron tax incl.

Uleiul de masaj superbust este stimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor.

Nou

Adaugă în lista de dorințe

Ulei de masaj Superbust  - Steaua Divina

 

Ulei de masaj pentru cresterea si tonifierea sanilor, din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina.


Compozitie Ulei de masaj Superbust:


Ulei volatil de Marar (Anethum graveolens), ulei esential de Fenicul (Foeniculum vulgare), ulei masline. Uleiurile volatile din compoziţia produsului conţin fitoestrogeni naturali, cu efecte similare hormonilor feminini.


Indicatii Ulei de masaj Superbust:


Stimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor. Uleiurile volatile naturale din compozitia produsului contin fitoestrogeni naturali, cu efecte similare hormonilor sexuali feminini.


Contraindicatii Ulei de masaj Superbust:


Eczeme locale, noduli mamari, mastoză chistică, cancer de sân, alergie la unul dintre componentele produsului.
Precauţii: la persoanele sensibile poate produce iritații sau alergie locală datorită conținutului de uleiuri volatile. Se recomandă testarea prealabilă pe o mică porţiune de piele.


Administrare Ulei de masaj Superbust:


Se face un masaj bland, circular al sanilor cate 15 minute, de doua ori pe zi. Realizaţi consecvent, zilnic, acest masaj.
Pentru un efect optim se recomandă o cură de 3 luni cu acest produs.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu

30 alte produse din aceeași categorie: