Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Argint coloidal 200ml - Santo Raphael

  • Produsul este o soluţie omogenă de ioni pozitivi de Argint şi particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, în apă distilată.

Read moreShow less
15,20 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere

Argint coloidal 200ml - Santo Raphael

 

Produsul este o soluţie omogenă de ioni pozitivi de Argint şi particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, în apă distilată. Soluţia de Argint coloidal a fost supusă unui proces de structurare bazat pe proprietăţile diamagnetice ale apei şi argintului. Prin această structuare este îmbunătăţit, din punct de vedere calitativ şi cantitativ, fenomentul de combinare sinergică şi de potenţare între constituenţii soluţiei. Prin proprietăţile sale de purificare şi dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru menţinerea stării de curăţenie a cavităţii bucale şi nu numai. Testele de laborator au arătat că argintul coloidal omoară majoritatea bacteriilor, fungilor, paraziţilor şi a virusurilor în 2-6 minute de la contact.


Compozitie Argint coloidal:


       Ioni şi particule nanometrice de argint cu puritatea 99,9 % în concentraţie de 10 ppm, apă distilată, structurată, microbiologic pură, cu conductivitatea mai mică de 1 μS/cm.


Indicatii Argint coloidal:


       Se clăteşte gura cu această soluţie,mai poate fi utilizată şi ca dezinfectant pentru piele, în caz de răni, ulceraţii, eczeme şi infecţii.


Contraindicatii Argint coloidal:


Alergie la unul din componentele produsului.


Administrare Argint coloidal:


       Se clăteşte gura cu această soluţie, după periajul dinţilor, sau ori de câte ori este nevoie. Daca se înghite din greşeală, nu prezintă nici un pericol fiind un produs 100% natural. Mai poate fi utilizată şi ca dezinfectant pentru piele, în caz de răni, ulceraţii, eczeme şi infecţii.

Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare