Coama Leului 100 capsule - Vita Crystal

Preț 120,00 ron tax incl.

Ciuperca Coama Leului are un efect de prevenire a metastazelor in cancerul esofagian, in cancerul de  colon, este utilizat cu succes in tratamentul ulcerului gastric, colitei ulceroase si a maladiei crohn.

 

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Coama Leului 100 capsule - Vita Crystal

 

Ciuperca Coama Leului are un efect dovedit de prevenire a metastazelor in cancerul esofagian si de colon.


Extractul de ciuperca Coama Leului a fost utilizat cu succes in tratamentul ulcerului gastric, colitei ulceroase si a maladiei crohn. In medicina populara este indicat si in ameliorarea starilor depresive.


Extractul din Coama leului poate favoriza sinteza factorului de crestere al nervilor (NGF, Nerve Growth Factor) la nivel cerebral. NGF are capacitatea de a proteja celulele nervoase de necroza, acumularea acestei substante la nivelul creierului in mod natural poate imbunatati starea de dispozitie, fara efecte secundare (ex. introducerea unor cantitati excesive de NGF pe cale artificiala in creier prin intermediul spray-urilor nazale, duce la greata si varsaturi). In medicina populara ciuperca Coama Leului  este intrebuintata in tratamentul neurasteniei si in scopul ameliorarii starilor depresive.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu