Ciuperca Urechea lui Iuda 100 capsule - Vita Crystal

Preț 106,00 ron tax incl.

Ciuperca urechea lui Iuda are proprietati antitumorale, hipoglicemiante, si poate sa intervina in metabolismul lipidic, avand rol in scaderea colesterolului.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

Ciuperca Urechea lui Iuda 100 capsule - Vita Crystal

 

Substantele minerale continute, potasiu, calciu, zinc, fier precum si alte substante bioactive fac ca Auricularia (urechea lui Iuda) sa fie o ciuperca deosebit de valoroasa. Are un bogat continut de polizaharide, fiind frecvent folosita in medicina chineza.


Ciuperca Urechea lui Iuda are proprietati antitumorale, hipoglicemiante, si poate sa intervina in metabolismul lipidic, avand rol in scaderea colesterolului. Ultimele cercetari au demonstrat ca polizaharidele din aceste ciuperci pot constitui o sursa noua de compusi cu actiune in coagulare, agregarea plachetara si probabil in tromboza. In China, ciuperca este folosita de sute de ani pentru subtierea sangelui, fiind ideala folosirea ei in prevenirea accidentelor vasculare.


Auricularia este una din importantele ciuperci folosite in micoterapie care are drept scop intarirea intregului organism si refacerea echilibrului natural.

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu