Cyto Flavin7+ 90 cps - Vita Crystal

Preț 112,00 ron tax incl.

Cyto Flavin7 este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă) cu acţiune sinergică de combatere a tumorilor. Efectul flavonoidelor este bine-venit pacienţilor cu afecţiuni tumorale,ca şi adjuvant în tratamentul principal, în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei sau prevenirea apariţiei tumorilor.

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe

 

Cyto Flavin7+ 90 capsule Vita Crystal


Este un complex de flavonoide vegetale, enzime (germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de lucernă) cu acţiune sinergică de combatere a tumorilor. Efectul flavonoidelor este bine-venit pacienţilor cu afecţiuni tumorale,ca şi adjuvant în tratamentul principal, în reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei sau prevenirea apariţiei tumorilor.


Flavonoidele sunt produşi secundari ai metabolismului plantelor capabile de fotosinteză, fiind încadraţi în categoria compuşilor cu structură polifenolică. Conţinutul în flavonoide al capsulei Flavin7 este dat de extractul concentrat liofilizat al fructelor din compoziţie. Flavonoidele îşi exercită acţiunea în principal la nivelul sistemului digestiv şi circulator, fiind absorbiţi la nivel intestinal. Prin acţiunea de legare a radicalilor liberi, prezintă un efect antioxidant marcat.


(Prin antioxidanţi înţelegem acele molecule cu structură stabilă, care se leagă de agenţii oxidanţi cu structură instabilă, neutralizându-i. Rolul agenţilor oxidanţi în apariţia afecţiunilor cardio-vasculare şi a îmbătrânirii precoce, este bine cunoscut.) Efectul biologic favorabil al flavonoidelor a fost studiat în numeroase clinici şi laboratoare autohtone şi din străinătate.


Ce anume trebuie să cunoaştem în legătură cu enzimele?


- sunt compuşi proteici, care măresc viteza reacţiilor chimice din organism (exercită rol catalitic)  s-au pus în evidenţă 3000 de enzime aparţinând organismului uman

- în decursul unui singur minut enzimele catalizează 36 milioane de procese biochimice

- organismul este echipat la naştere cu o anumită cantitate de enzime, care -ca şi vitaminele-trebuiesc suplimentate continuu

- contrar vitaminelor, enzimele pot fi sintetizate doar de organismele vii

- principala sursă de enzime pentru om o reprezintă germenii vegetali Datorită efectului umidităţii şi căldurii, din minuscula sămânţă viaţa erupe cu o energie covârşitoare. Seminţele conţin o cantitate uriaşă de enzime, necesare creşterii plantei, conţinutul acestora fiind considerabil mărit în momentul germinării. Starea noastră de sănătate depinde de existenţa unei cantităţi suficiente de enzime în organism! Stările post-tratament, alimentaţia deficitară şi expunerea la boli reduce considerabil numărul enzimelor din sistemul nostru enzimatic, determinând alterarea echilibrului în timp şi expunerea organismului la maladii severe. Germenele conţine toate elementele necesare bunei funcţionări a organismului. În cursul procesului de germinare, conţinutul în vitamina C creşte de 27 ori, conţinutul în caroten creşte cu 200% după 2 ore de germinare; conţinutul în vitamina B creşte cu 50%, iar cel al vitaminei E cu 120%. Germenii conţin o cantitate de energie cu 25% mai mare în comparaţie cu carnea, dar nu determină creştere ponderală.


Germenele de broccoli: este considerat cel mai eficace remediu în tratamentul cancerului de colon şi gastric, dar şi în tratamentul cancerelor de prostată, rect, faringian, pulmonar şi al vezicii urinare, datorită conţinutului în hidrochinonglicozide, care îi conferă proprietăţi de prevenire şi stopare a apariţiei şi dezvoltării procesului cancerigen.


Germenele de grâu: Utilizat în Egiptul antic, respectiv în medicina tradiţională pentru efectul roborant, de fortificare, detoxifiere şi de combatere a apariţiei tumorilor.


Germenele de lucernă: Datorită conţinutului de estrogeni vegetali are rol în prevenirea apariţiei cancerului mamar, respectiv în tratamentul adjuvant al proceselor inflamatorii ale colonului. 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu