Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

CEAI EXCELENT ANTISTRES 20dz - Favisan

Ceai ANTISTRES Ingrediente: macese (Cynosbati fructus), menta (Menthae herba), fenicul (Foeniculi fructus
Read moreShow less
7,50 lei (inclusiv TVA)
In stoc producator
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Ceai ANTISTRES
Ingrediente: macese (Cynosbati fructus), menta (Menthae herba), fenicul (Foeniculi fructus), coriandru (Coriandri fructus)

Efecte:Contribuie la rezistenta organismului la stres. Stimuleaza memoria, sporeste capacitatea de efort intelectual. Calmeaza dar nu moleseste, linisteste si tonifica in acelasi timp. Induce o stare de buna dispozitie si confort.

Mod de preparare: Decoct. Se fierb 1-2 plicuri in 250 ml apa, timp de 5 minute; se lasa acoperit 20-30 de minute. Se bea fierbinte sau rece, preferabil neindulcit; vara, consumat cu gheata, e o delicatesa. Daca vreti sa-i completati savoarea, il puteti indulci cu miere, eventual adaugati apa minerala si chiar putin alcool. Fantezia dumneavoastra nu trebuie sa aiba limite. Se pot consuma 2-4 ceaiuri/zi.

Alte informatii utile:
Relaxeaza, confera plus de atentie si concentrare, protejeaza de oboseala mentala si fizica; e un adaptogen. Mareste capacitatea de aparare: caldura, frig, zgomot, efort fizic si intelectual, certuri familiale si la serviciu; tine sub control radicalii liberi. Este tonic al sistemului nervos, asigura echilibrul mecanismelor metabolice si functionale, mentine homeostazia in timpul stresului. Reduce efectele negative ale acestui agresor si alimenteaza organismul cu antioxidanti (vitamine, enzime, minerale, oligoelemente). Mentine in limite normale potasiul si regleaza functia suprarenala.Stimuleaza memoria si sporeste capacitatea de efort intelectual. Reconforteaza, binedispune, intarzie batranetea. Multe din insusirile acestui ceai, mai ales ca tonic, se leaga in primul rand de capacitatea de a regla functia glandei suprarenale.
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare