Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Bodisan - bai de sezut - Favisan

Baile cu plante sunt “regina fitoterapiei”. Ingrediente: produs natural compus din flori de fan, plante
Read moreShow less
12,10 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Baile cu plante sunt “regina fitoterapiei”.

Ingrediente:produs natural compus din flori de fan, plante medicinale si aromatice: cilvie (Salviae herba), ciresica (Millefolli herba), nucar (Juglandis folium), floarea lui Ion (Hyperici herba), siruslita (Equiseti herba), pinel (Turione pini), lavanda (Lavandulae herba), poala Sfintei Marii (Chamomillae flos), iarba cucului (Serpylli herba).

Mod de preparare:Saculetul se lasa peste noapte la rece, in 5 l cu apa. A doua zi, se da totul in clocot, timp de 5-10 minute.
\r\nMod de utilizare:Cu decoctul obtinut se fac bai de abur la sezut 10-15 min, invelindu-va bine sa nu se risipeasca aburii. Cand apa ajunge la temperatura suportabila faceti baie la sezut cu frictionari, timp de 15-20 de minute. Dupa baie intrati in pat si fortati transpiratia. Nu aruncati decoctul de plante! Dupa 3-4 ore, faceti o baie de sezut rece, scurta, de pana la un minut, iar dupa o ora, alta. Un saculet cu plante se poate folosi de 4-5 ori. Aceste bai succesive se fac cateva zile la rand, apoi mai rar.
\r\n
Efecte:
Baile de sezut calesc organismul, ajuta la eliminarea toxinelor si a tuturor substantelor straine de organism ce predispun la boala.
Actioneaza ca balsam si asupra altor organe: aparat uro-genital, rinichi, bazin, coloana vertebrala.
Au actiune resorbanta si eliminatoare, desfunda canale, determina eliminarea calculilor renali si biliari, a chisturilor ovariene si a fibroamelor uterine, inhiba proliferarea infectiilor genitale, fortifica psihicul.
Baile de sezut determina evacuarea gazelor, faciliteaza digestia, regularizeaza scaunul, activeaza circulatia sanguina si limfatica, echilibreaza centrii energetici din zona abdominala, tonifica intreg organismul.
Pentru a preveni racelile si cu atat mai mult cu cat sunteti deja in faza de a face fata “conflictului cu boala”, pentru a rezista la schimbarile de temperatura, practicati frecvent aceasta terapie cu aburi, cu apa fierbinte si, alternativ, cu apa rece. Multi se tem ca racesc. Efectul este tocmai invers. Chiar si noaptea, cand va treziti, mobilizati-va vointa si va imbaiati local. Grabiti in acest fel vindecarea.
Daca nu aveti somn, faceti o baie rece de sezut, timp de 1-2 minute, cu frictionari repezi, de la mijloc pana la degetele picioarelor. Efectul il veti constata de indata ce veti intra in pat: va calmati si adormiti bustean. Repetati aceasta “manevra” seara de seara sau chiar noaptea, cand va treziti si nu mai puteti adormi. Veti reusi sa evitati in felul acesta, simplu si necostisitor, consumul de somnifere.
Daca dimineata aveti capul greu si tulbure si va simtiti mai obosit decat la culcare, apelati la remediul baii locale cu plante. Veti avea o zi buna, veti fi in forma, va veti bucura ca ati resit sa dobanditi o buna dispozitie pentru cel putin 12 ore. Incercati, nu fiti sceptici. Aceste bai contribuie la asanarea de paraziti intestinali, fistule anale.
Baile de sezut dau rezultate bune in afectiunile cauzate de guta, artroza, coxartroza, lombosciatica.
Fiind agent resorbant, remediaza in timp blocajele in regiunea abdomenului inferior, conduc la ameliorari importante, alaturi de celelalte proceduri din tratamentul pe cale naturala a tumorilor interioare si exterioare, a bolii zona zoster, a colicilor cauzate de gaze etc.

Contraindicatii:Manifestati prudenta in hipertensiune arteriala si alte boli cardiovasculare, in boli psihice.

Prezentare:2 saculeti cu 125 g de plante
Pastrare:la temperatura camerei, ferit de caldura si umiditate."
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare