Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Bodisan - bai generale - Favisan

Baile generale cu plante fortifica organismul. Ingrediente: produs natural compus din flori de fan, plante
Read moreShow less
12,10 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Referinta:
Brand:
Imi place0
Adaugati la wishlist
Produse asociate
Descriere
Baile generale cu plante fortifica organismul.

Ingrediente: produs natural compus din flori de fan, plante medicinale si aromatice: cilvie (Salviae herba), ciresica (Millefolli herba), nucar (Juglandis folium), floarea lui Ion (Hyperici herba), siruslita (Equiseti herba), pinel (Turione pini), lavanda (Lavandulae herba), poala Sfintei Marii (Chamomillae flos), iarba cucului (Serpylli herba)

Mod de preparare:peste o lingura de plante se toarna 1 l de apa clocotita; se acopera si dupa 15-30 min. se strecoara.

Mod de utilizare: Infuzia obtinuta se adauga in apa calda din cada. Durata baii este de 20 min. E bine sa stati cu inima in afara apei. Dupa ce iesiti din cada, nu va stergeti, ci intrati in pat, invelit in halat sau prosop si fortati transpiratia. Baile se fac cateva zile la rand, apoi mai rar, precum si de cate ori simtiti nevoia.
Efecte:
- Baile generale cu plante calesc organismul, ajuta la eliminarea toxinelor care acidifiaza sangele si predispun la boala.
- Contribuie la revitalizarea organismului, intrucat asigura vasodilatatia, adica irigarea si hranirea tesuturilor aflate la extremitati.
- Refac echilibrul psihosomatic.
- Amelioreaza circulatia de intoarcere si tonifica peretii venosi.
- Inlocuieste somniferul; este un remediu viu, natural, netoxic, eficient .
- Alunga celulita, alcalinizeaza sangele, accelereaza circulatia si favorizeaza patrunderea aromelor in torentul sanguin odata cu principiile active binefacatoare pe care le contin plantele.
- Readuc bucuria dragostei. Contin cele mai importante plante cu efect reconfortant. Daca va doriti sanatatea, nu ezitati sa faceti aceste bai cu plante ori de cate ori puteti! Cel mai bine ar fi regulat, zilnic, sau cel putin de doua ori pe saptamana, seara, inainte de culcare. Va ajuta sa uitati durerile inerente varstei oi bolii, iar celor mai tineri, sa-si mentina, mult timp, varsta si trasaturile lor minunate de acum. Iata de ce se spune despre unii ca “n-au varsta”.
- Cu fiecare baie, innobilata cu insusirile tamaduitoare ale plantelor, veti fi mai supli, mai dinamici, mai tineri. Veti depasi pragul durerii, al varstei, al neodihnei, al neputintei.
- Cum actioneaza baile? Maresc energia corpului prin aport direct de energie calorica exterioara, iar, pe de alta parte, ajuta la descompunerea si eliminarea elementelor pe care corpul bolnav nu mai este in stare sa le elimine.
- Ce spun cercetatorii din toata lumea?Evitati medicamentele care produc scaderea febrei, cu exceptia cazurilor extreme. De ce? Fiindca subfebrilitatea accelereaza inmultirea celulelor canceroase. Febra este un astfel de mijloc de protejare, impreuna cu o baie fierbinte si cu un ceai antigripal FAVISAN. Din pacate, omul modern recurge, din comoditate, la pilule pentru scaderea febrei. El nu mai are simptome de om bolnav, se crede vindecat, dar in realitate maladia avanseaza asimptomatic: este bolnav si nu simte. Sub influenta atator medicamente, bolile cu temperatura mare sunt astazi rare. Asa se face ca oamenii care n-au fost propriu-zis bolnavi, care n-au beneficiat de forta protectoare a febrei, se imbolnavesc subit, cad din picioare secerati, aparent inexplicabil, de boli grave. Dimpotriva, am urmarit evolutia bolnavilor care s-au vindecat spontan de cancer si am observat ca, la jumatate dintre ei, vindecarea a urmat unui acces puternic de febra.
- Febra indica intensificarea apararii. Noi declansam acest fenomen de “eliberare prin febra”, determinand organismul sa iasa din starea de amorteala, sa lupte cu boala. Prin bai din ce in ce mai fierbinti si mai prelungite, insotite de consumul ceaiului antigripal si de transpiratii abundente, intarim rezistenta organismului, capacitatea sa de autovindecare.
- Incalzirea intensiva a pielii cu ajutorul apei fierbinti este utila, ca ajduvant, si in melanom, tumora maligna a pielii. Celulele canceroase mor la temperaturi de 39C. Profesorul Lambert conchide, intr-un studiu amplu dedicat bataliei cu cancerul: “In culturi de tesuturi, celula canceroasa este alterata la temperatura de 39C si va muri la 42C. Celula normala va fi alterata la 43C si va muri la 46-47C”. Sebastian Kneipp, parintele hidroterapiei, ne asigura ca beneficiul acesteia sporeste pe masura ce intelegem virtutile sale vindecatoare si nu ne temem ca racim atunci cand, de fapt, ne fortificam organismul.

Contraindicatii: Manifestati prudenta in bolile cardiovasculare, a celor de natura psihica si in caz de hipertensiune arteriala.
Pastrare: la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate"
Read moreShow less
Detalii ale produsului
Rating si comentarii
Nici un comentariu

Adaugă un comentariu!

  • Acordă o notă:
Descrieti produsul pe scurt.
Incarcare imagini:
Glisati imaginile aici sau click pentru incarcare.

Meniu

Distribuie

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Setari

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creati un cont gratuit pentru a aprecia produse.

Autentificare

Creati un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare