Complex - Curăţarea organismului

Preț 32,00 ron tax incl.

 Complex - Curăţarea organismului  este un produs excelent creat pentru o cură de detoxifiere şi curăţare a organismului. Produsul Curăţarea organismului acţionează asupra colonului, ficatului, sângelui şi a limfei stimulând tranzitul intestinal, reduce acumulările de apă şi uraţi din corp şi absoarbe şi elimină toxinele din organism  

Nou

In stoc producator

Adaugă în lista de dorințe


Complex - Curăţarea organismului


 Curăţarea Organismului – Fares este un complex natural din plante medicinale şi argilă, care pe lângă faptul că ajută organismul să înlăture toxinele din corp, ajută şi la diminuarea recţiilor alergice şi îmbunătăţeşte aspectului pielii. Produsul Curăţarea organismului contribuie la menţinerea lipidelor, colesterolului şi glicemiei în limite normale, stimulează tranzitul intestinal şi este unul dintre cele mai bune produse pentru detoxifiere.

Complex - Curăţarea organismului este alcătuit din următoarele ingrediente:

 Rădăcină de brusture (Bardanae radix), rădăcină de păpădie (Taraxaci radix), argilă verde, frunze de senna (Sennae folium), urzică (Urticae herba), flori de soc (Sambuci flos), lucernă (Medicaginis herba) 7%, trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba) 5%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), fructe de soc (Sambuci fructus), volbură (Convolvuli herba), sânziene (Galii veri herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), fructe de chimion (Carvi fructus), cuişoare (Caryophyllorum flos), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esenţial de grapefruit (Citrus decumana aetheroleum).


 Recomandări şi efecte ale utilizării produsului Complex - Curăţarea organismului

 - detoxifiant – absoarbe şi elimină toxinele şi metalele grele din organism, acţionând asupra colonului, ficatului, sângelui şi limfei;

 - laxativ- stimulează tranzitul intestinal;

 - reduce acumulările de apă şi uraţi din corp;

 - reduce efectele nocive ale radiaţiilor (câmpuri induse de aparatele electrice, radioterapie, radiaţii solare);

 - curăţarea organismului de toxine şi reziduuri ajută la diminuarea recţiilor alergice şi îmbunătăţirea aspectului pielii;

 - contribuie la menţinerea lipidelor, colesterolului şi glicemiei în limite normale;

 - elimină mirosul neplăcut al corpului;

 - protejează mucoasa tubului digestiv.

Complex - Curăţarea organismului - Mod de administrare:

 Pentru adulţi se începe cura produsul Complex - Curăţarea organismului cu 1 linguriţă (2g) pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 lingură (4 g) pe zi. Dacă tranzitul intestinal este lent (scaun la 2-3 zile) se administrează în primele 3 zile câte 1 lingură pe zi, apoi se continuă cu câte 1 lingură de 2 ori pe zi.

 Pentru copii se începe cura cu jumătate de linguriţă (1g) pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 linguriţă (2g) pe zi.

*Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, de preferinţă cu o jumatate de oră înainte de masă.

*Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare.

*Durata unei cure cu Complex - Curăţarea organismului este de 2-3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte două luni.

Complex - Curăţarea organismului - Atenţionări:

 Nu se recomandă produsulComplex - Curăţarea organismului în sarcină, alăptare, copiilor sub 6 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale vezicii şi căilor biliare şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

 *La începutul curei de detoxifiere, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, balonare sau diaree. Acestea sunt semne ca organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reveniţi la doza de o linguriţă pe zi, până la dispariţia disconfortului, apoi creşteţi gradat, menţinând o doză confortabilă.

*În prima săptămână este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiraţia este mai abundentă, semn că detoxifierea organismului a început. Pe tot parcursul curei cu Complex - Curăţarea organismului consumaţi cel puţin 2 litri de lichide zilnic pentru a ajuta drenarea substanţelor care trebuie eliminate!

*Posibil să aveţi scaun de 2-3 ori pe zi. Dacă eliminările sunt mai frecvente, reduceţi doza la o lingriţă pe zi.

Complex - Curăţarea organismului - Efecte secundare şi interacţiuni:

 Produsul Complex - Curăţarea organismului se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.


Complex - Curăţarea organismului - Mod de prezentare

Produsul Curăţarea organismului conţine 200 g.

 

 

Fii primul care scrie un comentariu !

Scrieţi un comentariu